'Çubuk'a yakışmadı'

'Çubuk'a yakışmadı'

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya ilişkin, “Bu olay Çubuk’umuza yakışmadı, bizleri derinden üzdü. Olay, şehidimizin törenini gölgede bırakmıştır” dedi. 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çubuk’ta katıldığı şehit cenazesi töreninde bir grup tarafından protesto edilerek saldırıya uğramasına ilişkin açıklama yaptı.

“SALDIRI BİZİ DERİNDEN ÜZDÜ”

Başkan Zeki Avan, Çubuk’un 73. Şehidi Yener Kırıkçı’nın cenaze töreninde yaşanan talihsiz olayların kendilerini üzdüğünü belirterek özetle şunları söyledi: “Bizler ilçemizin 73. Şehidi Yener Kırıkçı’nın acısını yaşarken, şehidimizin cenaze töreninde demokratik çerçevede yapılan eleştiri ve protestolardan sonra CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan fiziki saldırı bizleri derinden üzmüştür. Kılıçdaroğlu, başta şehit ailesinin ve Çubuk ilçesinin misafiridir” 

cubuka-yakismadi,-2.jpg

“OLAY ŞEHİT CENAZESİNE YAKIŞMADI”

“Bu tür saldırılar misafirlere yapılan bir saygısızlıktır. Hele hele bu bir şehit cenaze töreni ise hiç de hoş olmayıp, yakışmamıştır.  Yapılan bu saldırılar bizleri müteessir etmiştir. Şehidimizin cenaze törenini gölgede bırakmıştır. Ülkemizin genelinde ve Çubuk ilçemiz şehidimizin acısını yaşarken, İlçemizin böyle bir olayla anılır olması bizleri daha da üzmüştür. Bu tür çirkin olayları kabul etmiyoruz. Çubuk ilçemizde çok güzel faaliyetler yapılmaktadır.  Güzel şeylerle anılmak istiyoruz ve bu konuda herkesten daha dikkatli ve hassas olmalarını bekliyoruz.” 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.