Muhammed Gömük

Muhammed Gömük

Hristiyan terörü

Hristiyan terörü

Vaktiyle Engizisyon Mahkemeleri vardı. Bizdeki Ergenekon, Balyoz, Poyrazköy benzeri davaların görüldüğü düzmece mahkemeler gibi formaliteden yargılamalar yapılır, Kilisenin üstünü çizdiği muhalifler yağlı kazığa oturtulurdu. Beş yüz, altı yüz sene önce literatürde terör diye bir kelime olmadığı için kimse bu tür vahşetleri terör ya da terörizm olarak adlandırmaya yanaşmadı.

Oysaki Hristiyanlığın doğuşuyla birlikte haçlı zihniyeti ve haçlı zihniyetinin ikliminde hristiyan terörü doğmuştur. Hristiyan terörü işte bu kadar eski ve köklü bir olgudur.

İslam terörü var mıdır? İslam terörü denince akla gelen tüm simalar ve sözde terör örgütleri, ABD derin devletinin laboratuvarlarında dizayn edilmiş projelerdir. Bunlar hakkında ağız birliği etmişcesine aynı anda İslam terörü denmeye başlanması dâhi belli bir projenin ürünü olduklarını göstermektedir.

11 Eylül 2011’de CIA bağlantılı ve Müslüman isimli elemanların İkiz Kulelere saldırmasıyla ABD İslam dinini terörle bağdaştırmış ve tüm Müslümanları terörist ilan etmişti. Terör kelimesi ile bir dinin bir arada zikredilmesi ilk olarak bu şekilde karşımıza çıktı. Pekâlâ bize dayatılan bu filmi sorgulamadan kabul edersek aklımızı ve ruhumuzu ABD’ye teslim etmiş olmaz mıyız?

Gerçek şu ki İslamiyet, şeriatta sayılan çok sıkı şartlar dışında can almayı yasaklamış ve bunu en büyük günahlardan saymıştır. Masum insanları öldürmek hatta yaralamak, kesinlikle İslam’la bağdaşır bir tavır değildir. Bunu bütün Müslümanlar bilir. Hristiyan kafirler de iyi bilir; ancak işlerine gelmez. Onlar, cihat kavramından yola çıkarak İslamı vahşi bir inanç sistemi olarak göstermek için yırtındıkça yırtınırlar.

Ezcümle İslam terörü diye bir terör yoktur; İslam terörü dendiğinde referans gösterilen ne varsa altını deşin bakın CIA çıkar, MOSSAD çıkar.

Bir de olaya etik, ahlak ve inanç özgürlüğü yönünden bakan tuhaf tipler var. Biz “hristiyan terörü” dediğimiz zaman bunlar hemen zıplayıp “dinle terörü bağdaştırmak ayıptır, İslam terörü tabiri ne kadar çirkinse hristiyan terörü tabiri de o kadar çirkindir” diye itiraz ediyorlar. Efendi, aklını başına devşir. Müslüman terörist söylemleri, İslam terörü yaftaları bunca zaman haksız yere üzerimize yapıştırıldı; tüm dünyada hiç hak ettiğimiz insanlık dışı muamelelere maruz kaldık. O zaman neredeydiniz? Hooop… Hristiyan terörünü inceden inceye savunmaya asla göz yummayız! Bir defa efendiler, ilk önce ne kadar İslam terörü lafı edildiyse, ne kadar Müslüman terörist tabiri kullanıldıysa biz de en azından o kadar Hristiyan terörü lafı etmeye ve Hristiyan terörist tabirini kullanmaya ehil ve yetkiliyiz. Mukabele-i bilmisil diye bir şey duymadınız mı? Uzayda mı yaşıyorsunuz? Devletler hukukunda her devletin mukabele-i bilmisil kuralı uyarınca aynı karşılığı verme hakkı vardır. İşte en azından bu yüzden biz hristiyan terörü diye gürlediğimizde kimse yüzünü gözünü ekşitip şekilden şekile girmesin.

Diğer gerçekleri de var gücümle haykırmak istiyorum: İslam terörü yaftası CIA projesidir, uydurmadır; ancak hristiyan terörü gerçeği bir yafta değildir; apaçık ortada olan su götürmez bir realitedir.

15 Mart 2018 günü, Yeni Zelanda’nın Christchurch kentinde Brenton Tarrant adlı Hristiyan terörist, Cuma Namazını eda etmekte olan 49 Müslümanı gözünü kırpmadan katletti, bir o kadarını ağır yaraladı. Bu hadiseyi ırkçılık, aşırıcılık, barbarlık gibi tuhaf şekillerde tanımlayan saçma sapan insanlar gördük. Dilleri bir türlü terör kelimesin kullanmaya gitmedi.

Ey ahali! Yeni Zelanda’daki camii katliamı düpedüz hristiyan terörüdür, hem de hristiyan terörünün daniskasıdır! Ağlasanız da zırlasanız da bu gerçekleri saklayamayacaksınız ve bizi bu gerçeği haykırmaktan alıkoyamayacaksınız!
Hristiyan terörü sadece bu tür münferit olaylardan ibaret değildir elbette. Kaldı ki Yeni Zelanda’daki vaka da münferit değildir, bir ekip işidir.

Irak’ta, Suriye’de, Afganistan’da katledilen milyonlarca Müslümanı hangi kefeye koyacağız? Sırf Müslüman oldukları için hunharca öldürülen bu kimseleri yoksa insan saymıyor musunuz? Evet, ABD ve ABD’nin Türkiye’deki işbirlikçileri Müslümanları insan saymadığından Hristiyan terörü diye bir olguyu asla kabul etmez. Ama biz ABD’nin köpeği değiliz, kafirlerden korkacak da değiliz! Kafirlere inat haykırıyoruz ki hristiyan terörü denen vahşet dün vardı, bugün vardır, bu kafayla yarın da olacaktır ve biz hristiyan terörünü de hristiyan teröristleri de lanetliyoruz.

Bizim millet olarak hristiyan terörizmini uzaklarda aramaya ihtiyacımız yok. PKK klasik bir hristiyan terör örgütüdür. PKK’nın mezarlıklarına bakın, her mezarın başında haç göreceksiniz. ASALA bir terör örgütüdür. 17 Kasım bir terör örgütüdür. Müslümanları canlı yayınlarda kelle kesecek kadar vahşi, barbar gösteren IŞİD (DEAŞ) bir hristiyan terör örgütüdür.

Vakta ki bu saydıklarım ve daha birçoğu bazılarınca bağımız terör organizasyonları sayılabilir ve bunlar diyebilir ki birileri çıkıp da terör örgütü kurmuşsa bunu illa ki bir dinle bağdaştıramazsın! Hay sizin aklınızın dibine… Yahu, bir istihbarat servisinden destur almadan terör örgütü kurulabilir mi? Bir devletin derinliklerinden destek almadıkça terör örgütü ayakta kalabilir mi?

Hepsini geçtim, bir de hristiyan devlet terörü var! ABD, bir terör devletidir, hem de hristiyan terör devleti..! Onca terör örgütünün kurucusu, koruyucusu, kollayıcısı, binlerce tıra silah yükleyip göndericisi ABD değil midir? Sömürgecilik adı altında milyonlarca Afrikalı’ya kan kusturan İngiltere, Fransa, Belçika, Hollanda gibi devletler Hristiyan devletler değil midir?

FETÖ’ye ne demeli? Daha düne kadar silahlı terör örgütü ibaresi ile fetullahçılığı yan yana getirince zıvanadan çıkıp çirkefleşenler 15 Temmuz gibi bir hadiseyi yaşamadıkça fetullahçıların silahlı bir terör örgütü olduğunu kabul etmemişlerdi. Bu tipler şimdi de hristiyan terörü tabirini duyunca kızarıp bozarıp küplere biniyorlar. Hadi oradan…
FETÖ’nün kurucusu, hâmisi, maddi ve manevi en büyük destekçisi hristiyan ABD devletidir. Zaten FETÖ, Müslümanları her fırsatta aşağılayan ve İslamiyeti temellerinden sarsmak için Papalık gibi hristiyan unsurlarla daima işbirliği yapan bir hristiyan terör örgütüdür. 

Öz ve net! Hrisiyan terörü gerçeğinin üstünün kapatılmasına asla müsaade etmeyeceğiz ve hristiyan terörüyle -son hristiyan terörist de eşek cennetini boylayana dek- dişe diş, kana kan cihad edeceğiz!


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR