İstifa eden Ayhan Yılmaz umreye gitti

İstifa eden Ayhan Yılmaz umreye gitti

Pursaklar Belediye Başkanlığı görevinden sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa eden Ayhan Yılmaz’ın, Ramazan umresi için kutsal topraklara gittiği görüldü. 

Sağlık problemlerini gerekçe göstererek geçtiğimiz 1 Mayıs’ta Pursaklar Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Ayhan Yılmaz’ın, Ramazan umresi yapmak için kutsal topraklara gittiği görüldü. 

CİDDE BASIN ATAŞESİ PAYLAŞTI

Türkiye Cidde Büyükelçiliği Basın Ataşesi Bahattin Akyön, sosyal medya hesabından umre için kutsal topraklarda bulunan Ayhan Yılmaz’la çekindiği bir fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Akyön, söz konusu fotoğrafa “Ankara’nın ağabeyi, gönlü güzel, makamın bir hiç olduğunu uygulaması ile gösteren saygıdeğer büyüğüm teşkilâtımızın mücahit ismi Ayhan Yılmaz başkanımla, Medine’yi Münevvere' de huzuru Nebi’de...” notunu düştü. İstifasından sonra nerede olduğu bilinmeyen Ayhan Yılmaz’ın Ramazan umresi yapmak için kutsal topraklara gittiği bu fotoğraf karesiyle ortaya çıktı. Fotoğrafta Ayhan Yılmaz’ın yüzünün bir hayli güldüğü ve sakal bıraktığı dikkatlerden kaçmadı. 

“BİR SÜRE DİNLENECEĞİM” DEMİŞTİ…

Ayhan Yılmaz, istifasının ardından bir süre dinleneceğini söylemiş ve şunları kaydetmişti:  “Gece gündüz demeden, hep millet ve hizmet odaklı çalıştım. Böyle olsun istemezdim. Ama kader karşıma sağlık konusunu çıkardı. Bir süre dinleneceğim. Dünya gelip geçici, zaman hızla akıyor. İnanın hiçbir zaman makam mevki, mal, mülk peşinde olmadım. Çünkü onlar da gelip geçici. Her zaman arkamdan iyi şeyler söylenmesini tercih ettim.”

OSMAN AKDOĞAN/HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.