Kahramankazanlı minikler KAGEM'de

Kahramankazanlı minikler KAGEM'de

Kahramankazanlı minikler okul öncesi zamanlarını ücretsiz bir şekilde okul derslerine katılarak, zihin oyunları oynayarak ve birbirleri ile kaynaşarak KAGEM’de geçiriyor. 

Başkent’in sosyo-kültürel faaliyetleriyle adını sıkça duyuran ilçelerinden Kahramankazan’da minikler yaz aylarını Kahramankazan Gençlik Merkezi’de geçiriyor. Spor faaliyetlerinden, dini eğitimlere, zihin oyunlarından pek çok kültürel faaliyeti gençlere sunan KAGEM çocukların yaz aylarında adeta ikinci evi oluyor. Birbirleri ile burada kaynaşan minikler okul öncesi de arkadaşlık bağlarını güçlendirerek girdikleri ortama daha iyi adapte olabiliyorlar.

kagem,-kahramankazan-genclik-merkezi,,.jpg

HEM DERS ÇALIŞIYORLAR HEM SPOR YAPIYORLAR

Kahramankazanlı minikler günlerinin bir kısmını KAGEM’de geçirirken burada okullarına yardımcı olması için matematik ve diğer derslerini eğitimi alıyor. Yalnızca dersle günlerini doldurmayan minikler aynı zamanda zihin oyunları, futbol ya da Kuran-ı Kerim dersine de katılabiliyor. Ayrıca el sanatları, İngilizce dersi, diksiyon ve bağlama, gitar gibi müzik aletlerinin dersi veriliyor.

kagem,-kahramankazan-genclik-merkezi,,,,.jpg

ÜCRETSİZ HİZMETTEN AİLELER ÇOK MEMNUN

Kahramankazan Belediyesi’nin bu gibi sosyo-kültürel faaliyetlerinden memnun olduklarını dile getiren aileler, Başkan Serhat Oğuz’a teşekkür ederek, “Çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak şekilde burada eğitim alıyorlar, zaman geçirip arkadaşlık kuruyorlar. Belediyemizin bu gibi faaliyetleri gerçekleştirmesinden çok memnunuz. Çocuklarımızın şimdi öğrendikleri onların hayatlarına büyük fayda sağlayacak. Her şey onların geleceği için. Kreşlere dünyanın paralarını istiyorlar. Oralara durumu olmadığı için gönderemeyen hatta durumu olsa bile burada çocukların kaynaşması için gönderen aileler var. Çocuklarına sahip çıkan belediyemize Başta Serhat Başkanımıza ve tüm yetkililere çok teşekkür ederiz” diye konuştu. 

kagem,-kahramankazan-genclik-merkezi,,,,,.jpg

KAZAN’DA ÇOCUK PARKLARINA BAKIM YAPILIYOR 

Sıcak yaz günlerinde aileler zamanlarını parklarda geçirirken çocukların da açık alanda oyun oynamaları için parklar önemli taşıyor. Kahramankazan Belediyesi de bu durumu göz önünde bulundurarak ilçenin her yerindeki parkları büyük bir titizlik ve özenle temizleyerek bakımlı hale getiriyor. Onun dışında parklara suyun dinlendirme özelliği de göz onunda bulundurularak süs havuzları yerleştiriliyor.  

kagem,-kahramankazan-genclik-merkezi,,,,,,.jpg

SABAHLARI ÇAY ÇORBA

Kahramankazan Belediyesi sabahları işlerine, okullarına gitmek için evden çıkanlara da özel bir hizmet sunuyor. Her sabah yaklaşık 1000 kişiye sıcak çay ve çorba ikram ediliyor. Vatandaşlar ise çoğu zaman yanlarında yiyeceklerini getirerek bu ikramlarla kahvaltısız güne başlamıyor. 

Erkal Erdoğan//İLKSAYFA 

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.