Konsere büyük ilgi

Konsere büyük ilgi

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri’nde, vatandaşlar Tasavvuf Sanatçısı Hakan Çolak İlahi Konseri ile Ramazan’ın uhreviyatını yaşadı.

Kalaba Kent Meydanında her gün iftar sonrası vatandaşların buluşma noktası haline gelen Ramazan Etkinlikleri 700 yıllık bir gelenek olan gölge oyunu ile başladı. Vatandaşların çeşitli hediyeler kazandığı yarışmalar ise renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olurken, kukla gösterisinde coşku doruğa çıktı. Alkışlarla vatandaşların tempo tuttuğu kukla gösterisinin ardından Sufi rock tarzındaki eserlerle büyük beğeni kazanan Tasavvuf Sanatçısı Hakan Çolak sahne aldı.
Semazenlerin de görsel bir şölen oluşturduğu konserde Ramazan’ın maneviyatını yaşayan vatandaşlar zaman zaman ilahilere eşlik ettiler.

ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUSUN

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif'in birlik ve beraberlik ayı olduğunu da hatırlatan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Etkinliklerimizle Anadolu’muzun güzide şehirleri kültürel değerlerini tanıtıp vatandaşlarımızla buluşma fırsatı yakalıyor, gönül köprüleri kuruyoruz.  Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içinde hep birlikte güzel bir Ramazan geçiriyoruz. İnşallah Ramazan tüm İslam coğrafyasına huzur, bereket ve dirlik getirir. Bu ayda bir olmanın, birlik olmanın, millet olmanın değerini bir kez daha hatırlıyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Unutmayalım ki birbirimize kenetlendikçe güçleniriz. Allah birlik ve beraberliğimizi korusun” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.