Ali İLKBAHAR

Ali İLKBAHAR

Millet huzur istiyor

Millet huzur istiyor

Akdeniz, uluslararası büyük şirketlerin ve devletlerin güç gösterme alanına döndü. Petrol arama gemileri, savaş gemileri son sistem takip ve kollama sistemleri bölgeyi devamlı ısıtıyor. En fazla kıyısı olan Türkiye, doğal haklarını kullanmaya kalkması durumunda karşımıza Yunanistan elbiseli Güney Kıbrıs çıkıyor. Amerika dünyanın tek hakimi edasıyla talimatlar yağdırıyor. Ülkelerin çalışmalarına sınır koyma pazarlarını tehdit etme gibi etrafındaki ülkeleri yeniden dizayn etmek için güç gösterisi ile payın hepsi benim olsun diyor. İngiltere, Fransa, Rusya bu bölgede biz de varız diyor.

Bölgede deniz sınırları itibari ile en fazla olan Türkiye’dir. Hak sahibidir. Bölgede tek huzur ve barışı sağlayacak ülkedir.

Gelişmelerden önceden hiç haberi yok iken şimdi masadadır. Oyun kurucusudur. Sadece ülkesini ve mazlumların menfaatlerini takip etmektedir.

Denizlerdeki petrol dahil madenleri hakkı olduğu için çıkarmak istemektedir. Bazı ülkeler kendileri ismi altında başka devletlerin arama-tarama gemileri Türkiye ile rekabet yapmak istemektedir. Türkiye, kendi sularındaki haklarını kullanacaktır.

Isınan ve Türkiye’yi tehdit eden bölgeyi ateş topuna çeviren uluslararası güçlerden destek alan kanun dışı gruplar ateşi devamlı körüklemekte, Türkiye’yi de tehdit etmekte ve saldırmaktadırlar.

Savunma ve ülkesini, insanını koruma işini yapan Türkiye hem ülkesinin huzuru korurken bölgedeki kanın çığlıkların dinmesi için tek çözümdür.

Dağda ve bölgeye yerleştirilen güçler Türkiye’ye saldırdığında Mehmetçiğimiz şehit olduğunda, askerimiz şehit olduğunda susmamızı istiyorlar. Türkiye, kendi insanı ve bölge barışı için tek çözümdür.

Çanakkale’den daha büyük saldırı vardır. Bölgede terörü destekleyen, işgal eden güçleri yerli halk istememektedir.

Ölen, yuvasız, anasız, babasız, yetim kalanlar, ülkesini terk edip denizlerde boğulanlar, ayağına çelme takılan bölge halkıdır. Kan, gözyaşı, feryatlar arşa yükselmiştir. Kurtuluşu, huzuru tek Türkiye’den istemektedir. Kilometrelerce uzaktan gelenler, insan cesetleri kan ve feryatlar üzerinden bölgeyi kaynatmaktadırlar.

Türkiye, bölge barışı için var gücüyle elinden geleni yapmaktadır. Milletimizi büyük mücadelede üzen, devletinin yanında, halkının yanında olması gerekirken bölgeyi ısıtan, ateşlendiren Mehmetçiğimizi şehit eden düşmanların ağzı üzerinden devleti, halka, hükümete saldıranlar dün Osmanlı’yı yıkan Jön Türkler gibi eyvah ne yapmışız dedirtmeyeceğiz. Milli Mücadelede Atatürk ve silah arkadaşları ile birlikte şehitlerimizin kanları ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti devletini yıktırmayacağız. Bayrağı indirtmeyeceğiz. Ezanı susturmayacağız. Bölge 80 milyon bir beraber bölgenin huzur, barış limanı olacaktır. Hep birlikte emperyalistlere Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’iyle vesselam topyekûn bağımsız Türkiye için bütün çatlak seslere ve ihanetlere rağmen huzura talip yeminli milyonlar hazırdır.

Cumhuriyetimiz sahipsiz değildir. Türkiye masadadır. Artık Osmanlı yıkıldığında kıtalarda bulunan milyonlarca insanı katlettiğinizi, Camiileri eğlence merkezi yaptığınızı dünya Müslümanları unutmadı. Artık kıtalarda nehirlerden Müslüman kanı akmayacaktır.

Avrupa başta olmak üzere ülkeler barışın, huzurun sembolü olan Müslümanları olduğu gibi Dünyaya tanıtma yerine hiç ilgisi olmayan şekilde tanıtıyorlar. Kendilerini düşündükleri gibi anlatıyorlar. 

Emperyalist ülkeler yıkılışa geçtiği bu dönemde kılcalları bütün dünyayı saran mazlumların hamisi huzur ve barışın teminatı Türkiye; Bağımsız Türkiye için havalimanları, hastaneler, üniversiteler, tünelleri, yolları, köprüleri, Marmaray’ı, Avrasya’sı, savunma sanayisi ile barışın kartalı Bağımsız Türkiye’nin mimarıdır.

İstanbul’da seçim üzerinden çomak sokup Yunanistan methiyeleri Konstantinopolis vs. Türkiye’yi arkadan çevirme, Taksim olayları gibi ortalığı karıştırma dönemi bitmiştir.

80 milyon parazitlere rağmen huzur istiyor. Barış istiyor.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
SON YAZILAR