Muhsin Yazıcıoğlu dualarla anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu dualarla anıldı

BBP’nin kurucu lideri Şehit Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 10. yılında Tacettin Dergâhı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. 

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi yakınında 2009’da kendisini taşıyan helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle birlikte yaşamını yitiren BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 10. yılında Taceddin Dergahı’ndaki mezarı başında anıldı. Anma törenine BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye’nin dört bir yanından gelen Alperenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

muhsin-yazicioglu-dualarla-anildi,-tacettin-dergahi,-mustafa-destici,-alperenler,-muhsin-baskanin-mezari-1.jpg

ONSUZ 10 YIL ZOR GEÇTİ

Anma töreninde konuşma yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Yüreği Muhsin Yazıcıoğlu ile tutuşan Alperen kardeşlerim. Kurucu Genel Başkanımız, ağabeyimiz, dava arkadaşımız Muhsin Yazıcıoğlu’nu vefatının 10.yılında yad ediyoruz. Tüm arkadaşlarım adına onun önemini ve değerini anlamanın sizlerle birlikte onurunu yaşıyorum.  Onsuz çok zor 10 yıl geçirdik. Bir yandan hukuki sureci takip ederken bir yandan partimizi kısıtlı imkanlarla yaşattık.

Güçleniyoruz ve yolumuza devam edeceğiz tüm dava arkadaşlarımız da engelleri aşarak devam edeceğimizden emin olsunlar.  Bugün milletimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun siyasetteki yerini, değerlerini fikirlerini ve siyasi duruşunu anıyor ve arıyor.” İfadelerine yer verdi. 

ONU HER ZAMAN ANACAĞIZ

Destici kendilerine yönelik ‘Muhsin Yazıcıoğlu’nu istismar ediyorlar’ eleştirilerine sert şekilde yanıt vererek, “BBP’yi Muhsin Yazıcıoğlu’nu istismar etmekle itham ediyorlar. Biz Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurduğu BBP’liyiz, Alperen’iz ve her yerde onun ismini anacağız. Biz vefalı bir hareketiz ve onu her zaman anacağız.  Kazanın araştırılması, şüphenin giderilmesi ve ihmali olanların hukuk önüne çıkarılması için mücadele verdik vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

muhsin-yazicioglu-vefatinin-10.-yilinda-kabri-basinda-dualarla-anildi,-tacettin-dergahi,-mustafa-destici,-alperenler,-muhsin-baskanin-mezari,-dua,-konusma.jpeg

Erkal Erdoğan//HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.