Murat Köse, Mamak'taki fabrikaları ziyaret etti

Murat Köse, Mamak'taki fabrikaları ziyaret etti

Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, Mamak ekonomisine katkı sunan fabrikaları ziyaret etti.

Üretime ve ihracata katkıda bulunan her girişimin Mamak için bir değer olduğunu kaydeden Köse, “İlçe ekonomisine olumlu etkisi olan ve halka yeni istihdam kapıları açarak, kentin kalkınmasında rol oynayan her işletmemizin destekçisi olacağız” dedi.

Ziyaret sırasında fabrikaların üretim katlarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Köse, işçilerle de sohbet ederek hal hatır sordu.

Esnafımız ile iç içe olacağız

Fabrika gezisinin ardından Lalahan ve Demirlibahçe esnaflarına da ziyarette bulunan Köse, “Esnafımızın derdini dinleyerek onların taleplerine cevap olabilmek adına var gücümüzle çalışacağız. Bunun için de her zaman esnafımız ve hemşerilerimizle iç içe olacağız” dedi.

Vatandaşlarımızın gereksinimleri ön planda tutacağız

Ziyaret kapsamında ilçede yaşayan herkese ayrım yapmadan hizmet edeceklerini de kaydeden Köse, “İşte bu yüzden oyların tamamına talibiz. Yapacağımız hizmetlerde vatandaşlarımızın gereksinimlerini ön planda tutacak ve bu yapılacak çalışmaları vatandaşlarımıza anlatacağız. Katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile hizmet vermek istiyoruz. Herkesle gönül bağı kurmak istiyoruz “dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.