MÜSİAD'lılar Kahramankazan'da

MÜSİAD'lılar Kahramankazan'da

Kahramankazan Belediyesi, MÜSAD Ankara Şubesi’nin haftalık yönetim kurulu toplantısına ev sahipliği yaptı.

Kahramankazan Belediyesi, MÜSAD Ankara Şubesi’nin haftalık yönetim kurulu toplantısına ev sahipliği yaptı.

MÜSİAD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı Kahramankazan’da gerçekleştirildi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün ev sahipliğinde düzenlenen toplantı Kahramankazan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.


Toplantıya MÜSİAD Ankara Şube Başkanı İlhan Erdal ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Ertürk’ün de katıldığı toplantıda, Kahramankazan ve Ankara’daki sosyal, kültürel, ekonomik, bilimsel ve teknolojik kalkınma masaya yatırılarak, bu alanda neler yapılabileceği ve işbirliği projeleri konuşuldu. 

musiaddan-kahramankazana-cikarma-(6).jpg


Kahramankazan’ı anlattı


Başkan Ertürk, yalnızca başkent Ankara’nın değil Türkiye’nin iş dünyasının önemli temsilcilerini ilçelerinde ağırlamaktan ve böylesine anlamlı bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Ertürk, MÜSİAD üyelerine belediyenin yaptığı çalışmalar ve Kahramankazan'daki ticari ve sanayi alanındaki faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Ertürk, Kahramankazan'ın 81 ilden göç almasına rağmen toplumsal barışın ve güvenliğin en üst seviyede temin ve tesis edildiği, adli olayların en az yaşandığı bir ilçe olduğunu söyledi.

Kazan'da kaç işletme var? Kazan'ın nüfusu kaç?

Kahramankazan'da 4 bine yakın işletme bulunduğunu ifade eden Ertürk, ilçenin sanayi ve ticaret alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı. Ertürk, Kahramankazan'ın 53 bine yakın nüfusa sahip olduğunu, ancak ilçedeki bu işletmelerde ilçe nüfusunun iki katından fazla çalışan bulunduğunu kaydetti.

Ertürk’e teşekkür etti


Başkan Erdal da, Başkan Ertürk’ün 2004 yılında göreve geldiği günden bu yana birçok başarıya imza attığını belirterek, gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı şükranlarını sundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.