Mustafa Tuna Kahramankazan’da

Mustafa Tuna Kahramankazan’da

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Kahramankazan’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Kahramankazan’ı ziyaret etti. Tuna’yı Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kahramankazan Ak Parti İlçe Başkanı Ali Yıldıztepe, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar karşıladı. Tuna ilk olarak Kahramankazan Belediyesi’ni ziyaret etti. Tuna ve Ertürk burada ilçede yapılan ve proje aşamasında olan faaliyetlere ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ertürk, Tuna’ya el yapımı ipek Türk bayrağı ve yine el yapımı fincan takımı hediye etti. 

Satı Kadın’ı unutmadı

Başkan Tuna daha sonra kendisine eşlik eden Başkan Ertürk ile birlikte Ulu Camii’de cumla namazını kıldı. Tuna ve beraberindekiler iki vatandaşın cenaze namazında saf tuttu. Tuna namazın ardından Türkiye’nin ilk kadın milletvekillerinden olan Kahramankazanlı Satı Çırpan’ın (Satı Kadın) camii avlusunda bulunan anıt mezarını ziyaret etti. 

Esnafı ziyaret etti

Tuna ve Ertürk daha sonra ilçe esnafını ziyaret etti. Tuna ve Ertürk ziyaretler sırasında esnafa ve vatandaşlara karanfil hediye etti. Ziyaretler süresince esnaf ve vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaşan, Tuna ve Ertürk, onlarla sohbet etti.  Tuna ve Ertürk kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Tuna ve Ertürk burada esnaf ve vatandaşların sorunlarını da dinleyerek notlar aldı. Tuna ve Ertürk son olarak Büyükşehir Belediyesi’nin Fen İşleri ve ASKİ tesislerini gezerek incelemelerde bulundu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.