O kaldırım onarıldı

O kaldırım onarıldı

Altındağ Belediye binası önünde yer alan bozuk yaya kaldırımı, gündeme getirmemizin ardından belediye çalışanlarınca onarıldı. 

Altındağ Talatpaşa Bulvarı üzerinde yer alan yaya geçidinin yeşil alana katılarak ortadan kaldırılması vatandaşlara zor anlar yaşatmış, vatandaşlar seslerini gazetemiz aracılığı ile duyurmuştu. Altındağ Belediyesi yetkilileri gazetemizin 5 Nisan tarihli sayısında “Tekrar Yapılsın” başlığı ile gündeme getirdiği habere duyarsız kalmayarak harekete geçerek söz konusu alana yeniden yaya geçidi yapıldı.

altinda-belediyesi-onu-kaldirim-calismasi-001.jpgGAZETEMİZ ARACILIĞIYLA SESLERİNİ DUYURMUŞLARDI

Altındağ Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda bir bölümü yıkılmış ve yıkılan kısma yeşil alan yapılmıştı. Bu çevre düzenleme sırasında yaya geçidinde kaldırılarak bu yeşil alana katılması vatandaşlara zor anlar yaşatmış, güzergâhı kullanan birçok vatandaş hayatlarını tehlikeye atarak cadde üzerinden yürümek zorunda kalmıştı. Vatandaşlar bir an önce yaya geçidi yapılmasını, ya da güzergâhta araçlara parkın yasaklanmasını istemiş, seslerini de gazetemiz aracılığıyla yetkililere duyurmuştu.

YENİDEN ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILDI

Altındağ Belediyesi ise haberimiz sonrası harekete geçerek vatandaşların taleplerine cevap verdi. Bölgeye tekrar çevre düzenlemesi yapan belediye yetkilileri, alana yaya geçidi yaparak soruna el attı. Bölgeyi eski haline getiren yetkililere vatandaşlar gazetemiz aracılığı ile teşekkürlerini iletti. Gazetemize de seslerini duyurduğu için ayrıca teşekkürlerini ileten vatandaşlar, sorunun kısa sürede çözülmesinin sevindirici olduğunu belirtti.

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.