O sokak onarıldı

O sokak onarıldı

Etimesgut Alsancak Mahallesi’ndeki tepki çeken bozuk yollar gazetemizin gündeme getirmesi ile onarıldı. Bölge halkı gazetemize teşekkür etti. 

Etimesgut Alsancak Mahallesi’ndeki tepki çeken bozuk yollar gazetemizin gündeme getirmesi ile onarıldı. Bölge halkı gazetemize teşekkür etti. 

whatsapp-image-2018-12-03-at-17.17.32.jpeg

‘Bakım Talebi’ manşeti ile gazetemizin 26 Kasım tarihli sayısında gündeme getirdiğimiz Etimesgut Alsancak Mahallesi 2138’inci sokağın bozuk yolları ve vatandaş mağduriyeti ses getirdi. Vatandaşların verdiği bilgiye, daha önce yolları kazıp bırakan internet firması tarafından bozuk yollar onarıldı. 

habervaktim-20.jpg

GÜNDEME GETİRMİŞTİK

Vatandaşlar 2138’inci sokağın daha önce bir internet firması tarafından kazıldığını ve öylece bırakıldığını söylemişti. Ayrıca vatandaşlar, yaşadıkları mağduriyeti anlatarak araçlarının bozuk yollardan dolayı hasar gördüğünü daha önce ufak çaplı bir kaza meydana geldiğini belirterek yetkililerden çözüm beklemişti.

whatsapp-image-2018-12-03-at-17.17.37.jpeg

VATANDAŞTAN GAZETEMİZE TEŞEKKÜR

Sokaklarının onarılması sonrası vatandaşlar gazetemize ulaşarak, “Uzun zamandır yaşanan bir problemdi. Haberiniz sonrası internet firmasının gönderdiğini söyleyen bir ekip gelerek yolu yaptı. İlginize çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi. 

Erkal Erdoğan//HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.