ODTÜ'de eşcinsel yürüyüşü

ODTÜ'de eşcinsel yürüyüşü

Ankara Bölge İdare Mahkemesince, LGBTİ etkinlik yasağının kaldırılmasından cesaret alan sapkın eşcinsel gruplar, ODTÜ’de Ramazan ayı içerisinde bulunan ve Cuma gününe denk gelen 10 Mayıs’ta sözde “onur yürüyüşü”ne hazırlanıyor. 

Ankara Bölge İdare Mahkemesince, LGBTİ etkinlik yasağının kaldırılmasından cesaret alan sapkın eşcinsel gruplar, ODTÜ’de Ramazan ayı içerisinde bulunan ve Cuma gününe denk gelen 10 Mayıs’ta sözde “onur yürüyüşü”ne hazırlanıyor. 

YÜRÜYÜŞÜN TARİHİ MANİDAR BULUNDU

Türk milletinin aile yapısını bozmak ve gençleri sapkınlığa yöneltmeye çalışan eşcinsel gruplar, “Yasağı kaldırdık, yürüyoruz ayol!” mesajlarıyla şimdiden duyurularını yapmaya başladı. LGBTİ yani eşcinsel grupların, Ankara’daki etkinlik yasağının mahkemece kaldırılmasının ardından ilk yürüyüşünü Ramazan ayına ve Cuma gününe denk getirmeleri bir hayli manidar bulundu.

KUTSALLARA SAYGISIZLIK

Eşcinsel gruplar, Ramazan ayına denk gelen daha önceki eylemlerde "Recep'le Şaban'ın aşkına Ramazan engel olamaz" şeklinde alçakça pankartlar açıp muhafazakâr insanların hassasiyetlerini tahrik etme girişiminde bulunmuşlardı. Kutsallara geçmişte de saygısızlıkta bulunan söz konusu LGBTİ kolektif grupların açtığı pankartlar, infiale yol açmış ve pankart açanlara dava açılmıştı. 

Ankara Valiliği, LGBTİ yani eşcinsel grupların Başkent’teki her türlü etkinliğini Kasım 2017’de süresiz bir şekilde yasaklamıştı. Ankara Bölge İdare Mahkemesi 12. İdari Mahkemesi, toplumun ahlaki değerlerini tahrip ve provoke eden eşcinsel gruplara karşı uygulanan ve yerinde bulunan etkinlik yasağı kararını geçtiğimiz hafta ilginç bir şekilde kaldırdı! Türk milletinin aile yapısını bozmak ve gençleri sapkınlığa yöneltmeye çalışan eşcinsel gruplar, Ankara’da etkinlik yasağının mahkeme tarafından kaldırılmasından cesaret alarak Ramazan ayı içerisinde bulunan ve Cuma gününe denk getirilen 10 Mayıs tarihinde ODTÜ’de büyük bir yürüyüş organize ettiği öğrenildi.  

DUYURULAR YAPILMAYA BAŞLANDI

Olumsuz haberlerle sıkça gündeme gelen ODTÜ’de, 9’uncusu gerçekleştirilmesi beklenen ve sözde “onur yürüyüşü” adı verilen etkinliğin, sosyal medya üzerinden “Yasağı kaldırdık, yürüyoruz ayol!” ifadeleriyle şimdiden duyuruları yapılmaya başlandı. 

adsiz-001.png

HEM RAMAZAN’A HEM DE CUMA’YA DENK GETİRDİLER

Sosyal medya üzerindeki ilgili paylaşımlara şu not düşülmeye başlandı: “Benliğimizi, birliğimizi ve her rengimizi haykırmak, dayanışmak, beraberliğimizi paylaşmak için 10 Mayıs Cuma günü saat 17.00’te Ortadoğu ve Balkanlar’ın en büyük kampüs merkezli yürüyüşünü gerçekleştireceğiz.” Geçmişten bu yana büyük tepki toplayan etkinlikle ilgili ODTÜ’nün pek çok noktasına sözde yürüyüşle ilgili afiş asıldı. 

KUTSALLARA SAYGISIZLIK

LGBTİ yani eşcinsel grupların, Ankara’daki etkinlik yasağının mahkemece kaldırılmasının ardından ilk yürüyüşünü Ramazan ayına ve Cuma gününe denk getirmeleri bir hayli manidar bulundu. Toplumun milli ve manevi değerlerini hedef alan eşcinsel grupların, 10 Mayıs’taki yürüyüşte geçmişte olduğu gibi küstahça sloganlar atmaya, pankartlar açmaya hazırlandığı öğrenildi. Eşcinsel gruplar, Ramazan ayına denk gelen daha önceki eylemlerde "Recep'le Şaban'ın aşkına Ramazan engel olamaz" şeklinde alçakça pankartlar açıp muhafazakâr insanların hassasiyetlerini tahrik etme girişiminde bulunmuşlardı. Kutsallara geçmişte de saygısızlıkta bulunan söz konusu LGBTİ kolektif grupların açtığı pankartlar, infiale yol açmış ve pankart açanlara dava açılmıştı. Vatandaşlar, Ramazan ayı içerindeki düzenlenecek toplumda infiale neden olacak yürüyüşün bir an önce yasaklanmasını istiyor. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum