Orköy Sokak ve Feslikan Bölgesine Sağlıklı Altyapı

Orköy Sokak ve Feslikan Bölgesine Sağlıklı Altyapı

Çankırı Belediyesi, Abdülhalik Renda Mahallesi Orköy Sokak ve Feslikan bölgesinde imara yeni açılan alanlarda yağmur suyu drenaj ve kanalizasyon altyapı hat çalışmalarına başladı.

Çankırı Belediyesi, Abdülhalik Renda Mahallesi Orköy Sokak ve Feslikan bölgesinde imara yeni açılan alanlarda yağmur suyu drenaj ve kanalizasyon altyapı hat çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, imara açılan alanlarda sağlıklı bir altyapı çalışması gerçekleştirmek istediklerini belirtti. 

Şehrin muhtelif alanlarındaki altyapı sorunlarına müdahale ederek ihtiyaç duyulan bölgelerde altyapıyı iyileştirme çalışmalarına devam eden Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, imara yeni açılan bölgelerde de çalışmalarını aralıksız yürütüyor.  Abdulhalik Renda Mahallesi Orköy Sokak ve Feslikan bölgesinde yeni yerleşim alanlarında çalışmalara başlayan ekipler; 1000 metre 200 mm, 500 metre 300 mm, 700 metre 400 mm, 150 metre 500 mm, 400 metre 600 mm ile 200 metre 700 mm çaplı koruge borular ile yağmur suyu drenaj ve kanalizasyon hattı imalat çalışmalarını sürdürüyor. Bir ay sürmesi beklenen çalışmaların ardından bölgede içme suyu iletim hattı imalatı da gerçekleştirilecek. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.