ORSİAD Başkanı Nedret Yener: "Zorlukları birlikte bertaraf edeceğiz"

ORSİAD Başkanı Nedret Yener: "Zorlukları birlikte bertaraf edeceğiz"

ORSİAD Başkanı Nedret Yener, ABD’nin ekonomik yaptırımlarına karşı dimdik ayakta duracaklarını belirterek, “Nereden ve kimden ne tür bir saldırı gelirse gelsin Türk Milleti bunları birlikte bertaraf edecektir” dedi.

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Başkan Nedret Yener, mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize, bölgemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diledi. Türkiye’nin önünde hiçbir gücün duramayacağını belirten Yener, “İçte ve dıştaki her türlü soruna rağmen dimdik ayakta duran, bölgesinde söz sahibi, uluslararası arenada güçlü bir Türkiye var” dedi.

“MİLLİ MESELELERE KARŞI TEK YÜREK OLDUK”

Dini ve milli bayramların Türk Milleti’ni bir arada tutan en müstesna günler olduğunun altını çizen Başkan Yener, “Tıpkı bayramlar gibi sıkıntılı süreçlerde de aziz milletimiz birlik ve beraberlik içinde kenetlenmeyi, milli meselelere karşı tek yürek, tek vücut olmayı bilmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da nereden ve kimden ne tür bir saldırı gelirse gelsin Türk Milleti bunları birlikte bertaraf edecektir” şeklinde konuştu.  

TÜRKİYE ÇOK GÜÇLÜ BİR ÜLKE

Bugün gerek bulunduğumuz coğrafyada, gerekse dünyanın dört bir yanında ekonomik dalgalanmalar, siyasi karışıklıklar ve çatışmalar yaşandığını da söyleyen Başkan Yener, “İçte ve dıştaki her türlü soruna rağmen dimdik ayakta duran, bölgesinde söz sahibi, uluslararası arenada güçlü bir Türkiye var. Ekonomide, siyasette, sosyal hayatta beklentilerin karşılandığı, istikrarın sağlandığı, insanlarının barış içinde kardeşçe yaşadığı, halkın ulusal meselelerde tek yürek olduğu, milli şuur ve duruşun sergilendiği bir Türkiye’nin önünde, süper güç de olsa hiçbir kuvvet duramaz. Mübarek Kurban Bayramı’nın da bütün bunlara vesile olması temennisiyle, ülkemize dönük ekonomik savaştan galip çıkmamızı diliyor, buna yürekten inanıyor, aziz milletimizin bayramını kutluyoruz” dedi.  

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.