Osmanlı Halk Pazarı Başkanı Öz: AVM’lerden daha iddialıyız

Osmanlı Halk Pazarı Başkanı Öz: AVM’lerden daha iddialıyız

Osmanlı Halk Pazarı Esnafları Yapı Kooperatif Başkanı Kasım Öz, alışveriş merkezlerine oranla çeşit ve kalite yönünden rekabette üstün olduklarını belirterek, iddialı olduklarını söyledi.

Osmanlı Halk Pazarı Esnafları Yapı Kooperatif Başkanı Kasım Öz, pazarın merkezi konumda olması ile otopark sorunu olmamasının artı olduğunu belirterek, “Ürün çeşitliliğinin fazla ve kaliteli olması alışveriş merkezleri ile rekabette üstünlük sağlıyor. Bu yüzden AVM’lerden daha avantajlıyız” dedi.

AVM’lerden daha iddialıyız

dsc_0824.jpg

Geçirdiği yangından sonra yeniden yapılan ve halkın hizmetine sunulan Osmanlı Halk Pazarı’nın eski günlerine kavuştuğunu belirten Başkan Öz, alışveriş merkezlerine bakarak çeşit ve kalite yönünden rekabette üstün olduklarını belirterek alışveriş merkezlerinden daha iddialı olduklarını söyledi. Öz, ürün çeşitliliğini fazla ve kaliteli olmasının alışveriş merkezleriyle rekabette üstünlük sağladığını belirterek, pazarın otopark sorunu olmaması ve merkezi konumda olmasının bir artı olduğunu belirtti.

“Çevre illerden gelen müşteriler var”

2c90550e-f19e-4ce7-8610-0fdc6eb1649c.jpg

Pazarın alışveriş merkezlerine göre daha sıcak ve samimi olduğunu dile getiren Öz, Türkiye çapında Osmanlı Halk Pazarı konumunda başka bir çarşı olmadığını ve bu konuda iddialı olduklarını belirtti. Öz, “Osmanlı dönemindeki kapalı çarşı anlayışını yaşatıyoruz. Müşterilerimiz sadece Ankara ile sınırı değildir. Ankara’ya yakın çevre illerden de gelen ciddi müşterilerimiz var. Çevre illerden gelen müşterilerimiz rekabette üstün olmamızın bir kanıtıdır” dedi.

200'e Yakın Esnafla Hizmetinizdeyiz

Öz, “Perdeden zücaciyeye, giyimden ayakkabıya, çocuk giyimden, oyuncağa varıncaya kadar, bir ailenin ihtiyacı olan her şeyi buradan tedarik edebileceği bir çarşımızdır. Çarşımızdaki esnafımız hem ürün çeşidi, hem kalite ve fiyat konusunda iddialı olduğunu beyan etmektedir. Yangından önceki konumumuzu yangından sonra yapılan yeni yüzüyle aynı şekilde sürdürmekteyiz. Bu yıl yaz sezonu Ramazan Bayramı ve tatil sezonuyla geliyor bu yüzden işlerin açılacağını umut ediyoruz. 200’e yakın esnafla vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.

Mart ayından umutluyuz

Kış sezonunda havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin satışları etkilediğini belirten Öz, giyim ve ayakkabı sektöründeki esnafın ellerindeki ürünleri satmakta güçlük çektiklerini söyledi. Öz, “Havaların kurak ve ılık geçmesi vatandaşın kışlık ürünlere olan ihtiyacını azalttı. Bundan dolayı esnafın elinde kışlık ürün bulunmaktadır. Kış henüz bitmiş değil Mart ayından esnaf olarak umutluyuz. Havanın mevsim normallerine göre seyrettiği takdirde Mart ayında elde kalan kışlık ürünleri elden çıkaracağımızı umut ediyoruz” diye konuştu.

Alışverişe davet ediyoruz

Osmanlı Halk Pazarı'nın yeni yüzünün hem yaz hem kış koşullarına uygun olduğunu, eskisinden daha rahat ve nezih bir ortamda, daha güzel bir şekilde faaliyetlerine devam etmekte olduğunu söyleyen Öz, "Alışveriş merkezlerine bakarak, çeşit ve kalite yönünden daha iddialıyız. Müşterilerimizi yeniden Osmanlı Halk pazarında alışveriş yapmaya davet ediyoruz. Onlarla yeniden bir arada olmaktan mutluluk duyacağımızı, memnuniyet duyacağımızı belirtmekten zevk alırız” ifadelerini kullandı.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.