Otobüs durağına park sorumsuzluğu

Otobüs durağına park sorumsuzluğu

Ulus 100. Yıl Çarşısı önünde, aracını otobüs duraklarının bulunduğu yere park eden vurdumduymaz vatandaş çevredekilere zor anlar yaşattı. Otobüsler durağa yanaşamadı, cadde üzerinde trafik kilitlendi.

Aracını Ulus otobüs duraklarının önüne park eden bir sürücü birçok olumsuzluğa sebep oldu. Akşam iş çıkış saatlerinde meydana gelen bu olay vatandaş ve otobüslere zor anlar yaşattı.  Aracını otobüs durağına park edip ortadan kaybolan vurdumduymaz sürücü durakta bekleyenleri kızdırdı. Yolcu indirip bindirmek için gelen otobüsler durağa park etmiş olan araç nedeniyle durağa yanaşamadı. Mecburen yolun ortasında duran otobüsler trafiğe engel oldu. Peş peşe gelen otobüsler Ulusta trafik oluşturdu.

Yol ortasında yolcu alan otobüslere diğer sürücüler korna çalarak tepki gösterdi. Otobüse binmek isteyen vatandaşlar yolun ortasına kadar ilerlemek zorunda kaldı. Hatalı park eden araç sürücüsünün yol açtığı olumsuzluklar karşısında insanlar tepki gösterdi. Atatürk Bulvarı üzerine park etmenin yasak olduğu ortamda bir de otobüs durağına park eden vurdumduymaz sürücü akşam işten çıkıp evine gitmek için yollara çıkan vatandaşları mağdur etti.

HAKAN ŞAHİN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.