Oyuncu Birce Akalay'ın Meyhane İsyanı!

Oyuncu Birce Akalay'ın Meyhane İsyanı!

Kadıköy Koşuyolu'nda ikamet eden ünlü oyuncu, Instagram hesabından: "Burası yerleşim yeri. Koşuyolu'nda açılan sekizinci sınıf meyhanelerden ve içmeyi bilmeyen müşterilerden şikayetçiyim." diye mesaj yayınlayarak isyan etti.

İstanbul Kadıköy Koşuyolu'nda ikamet eden ünlü oyuncu Birce Akalay, Instagram hesabından evinin yakınında bulunan bir meyhanedeki müşteriler hakkında duyduğu rahatsızlığı şu mesajla dile getirdi:

"Burası yerleşim yeri. Koşuyolu'nda açılan sekizinci sınıf meyhanelerden ve içmeyi bilmeyen edepsiz müşterilerden şikayetçiyim."

Ünlü oyuncu Akalay, geçtiğimiz gece yayınladığı mesajında valelerin ve sarhoş müşterilerin katil gibi araba kullanmasından da dert yanarak mahallelerinde asayişin eksik olduğunu dile getirdi.

Evimin Önünde Asayiş İstiyorum

"Biz yıllardır burada güven içerisinde yaşıyorduk artık evimize bile giremiyoruz. Ben sitede yaşamıyorum, evimin kapısı sokak." diyerek Kadıköy Belediyesi, Beyaz Masa ve İstanbul Büyükşehir Belediyesine yardım çağrısında bulunan Akalay, "Evimin önünde asayiş istiyorum."  dedi.

Önceki senelerde de Barlar sokağı olarak bilinen muhitte oturan Kadıköy sakinleri, alkol içen insanların çevreye verdiği rahatsızlıktan şikayetçi olmuşlar, sokak ortasına taşan masalardan dolayı yolda yürüyemediklerini, şikayetlerini dile getirdiklerinde ise tehdit edildiklerini söylemişlerdi. Şikayet üzerine Kadıköy Belediyesi büyük önlemler alarak alkollü mekanların kapanış saatlerini 22:00 olarak belirleyerek önlem almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.