Özhaseki ve Demirel'e Erzurumlulardan tam destek

Özhaseki ve Demirel'e Erzurumlulardan tam destek

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile Etimesgut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın MHP'li Adayı Enver Demirel, Ankara'daki Erzurumlulardan tam destek aldı.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile Etimesgut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın MHP'li Adayı Enver Demirel, Erzurum ili Şenkaya İlçesi Özyurt ve Dolunay Köyleri Derneğini ziyaret etti.  Özhaseki ile Demirel’e cağ kebabı ikram Erzurumlular, her iki adaya destek açıklamasında bulundular.

Erzurum ili Şenkaya İlçesi Özyurt ve Dolunay Köyleri Derneği’nde düzenlenen toplantıya, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile Etimesgut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın MHP'li Adayı Enver Demirel ile Ak Parti ve MHP İlçe başkanları ve çok sayıda Erzurumlu katıldı. 

AKSUNGUR: ÖZHASEKİ VE DEMİREL’İ GÜÇLÜ DESTEKLİYORUZ

“Öncelikle başkanlarıma bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Allah Muvaffak etsin” diyen Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur,  Erzurum ile ilgili bilgiler verdi. Ankara’da en az 300 bin Erzurumlunun yaşadığını belirten Aksungur; “Ağırlıklı olarak Etimesgut ve Sincan’da yoğun bir Erzurum nüfusu var. Bu seçim Türkiye için çok önemli. Bu seçimlerde de Erzurumlular olarak aktif çalışmamızı sağlayacağız” dedi. 

DEMİREL: ANKARA ÖZHASEKİ’NİN TECRÜBESİNDEN YARARLANMALIDIR

Toplantıda konuşma yapan Cumhur İttifakı'nın MHP'li Adayı ve Belediye Başkanı Enver Demirel, Büyükşehir adayı Mehmet Özhaseki’nin tecrübelerinden faydalanılması gerektiğini söyledi. Demirel; “31 Mart seçimlerini birlik ve beraberliğimizi daha da geliştirerek başarı ile çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Etimesgut’ta çok güzel hizmetler yaptık. Şehrimizi çok hizmetlerle buluşturduk. Merkezi hükümetimizin yaptığı hizmetler var, bunlar devam etmeli. Büyüyen ve gelişen bir kentte hizmet çarkının durmaması, hizmetin aksamadan devam etmesi gerekiyor. Bu anlamda, Ankara’da daha güçlü şekilde iktidar olmak istiyoruz. Bunun için büyükşehir adayımız Sayın Özhaseki başkanımızla birlikte, Etimesgutumuz’ın, Ankaramız’ın daha güzel hizmetlerle buluşması için, el ele kol kola koşmak ve birlikte çalışmak istiyorum. Mehmet başkanımızla inşallah güzel hizmetler yapacağız. Mehmet Başkanımızın tecrübesi var, Kayseri gibi bir yerde 21 yıl belediye başkanlığı yaptılar. Büyük birikimleri var. Biz de Etimesgut’a güzel yatırımlar yaptık güzel hizmetleri hayata geçirdik. Dolayısı ile biz de büyük tecrübe ve birikim sağladık. Bu nedenle; ülkemizin bekası ve ilimizin, ilçemizin geleceği için Cumhur İttifakı’na ve bizlere sahip çıkmanızı diliyorum” dedi.  

ÖZHASEKİ: DEVLET BAHÇELİ’DEN ALLAH RAZI OLSUN

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki de konuşmasında, “Erzurum deyince akla dadaş gelir, yiğitlik gelir, mertlik gelir. Belki ayazı serttir ancak adamının gönlü yufkadır. Yardımseverdir. Yiğitliği ile nam salmış bir şehirdir. Belki üstlendiğimiz misyondan, belki taşıdığımız değerlerden bize karşı o kadar çok kötülük yapmak isteyen dışarıda ülkeler var ki, bu son birkaç yıl içerisinde iyice aşikar oldu. Bunlar terör örgütüne destek verip bizim kardeşlerimize kurşun sıktırıp kardeşliğimizi dinamitlemeye kalkıştılar. Ülkeyi bölmek istediler. Sonra başka bir bela Feto belasıyla karşılaştık. Fakirleri kandırmaya çalıştılar. Zenginlerin parasını aldılar. Din istismarcılığı yaptılar. Ancak onların da çirkin yüzünü, gerçek yüzünü 15 Temmuz’da gördük. Bunun yanı sıra Deaş denen kara cübbeler giymiş, ellerinde palalarla tekbir getirenlerin de Müslüman olmadığını gördük. Uyduruk bir proje olduğunu da gördük.  Bütün bunları gören, bu milletin derdiyle dertleşmiş olanların elbette bir araya gelmesi lazımdı. Bu oyunlar karşısında particiliği, belediyeciliği bırakın, geçin bunları, herkesin kol kola girip bu kötülüklerin karşısında savaşması lazım. Bu arada partilerin de gruplaştığını gördük. Bir grup var yerli ve milli düşünüyor. Bu kötülüklerin karşısında hep birlikte olmalıyız diyor. Belediye neki diyor, önemli olan bekadır diyor. Başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli bunu diyor. Diğer tarafta başka bir grup üstü kapalı bir şekilde Feto’nun  PKK’nın sözcülüğünü yapıyor. Onlarla gizli kapaklı toplantılar yapıyor. İstanbul’da ilçe pazarlıkları yapılıyor. Bir taraftan PKK ile bir taraftan da milli değerleri olan insanlarımızın oylarına talip olarak ikiyüzlülüklerini hep birlikte seyrediyoruz. Böyle bir ortamda elbette biz Cumhur ittifakını kuracaktık. Elbette kol kola girecektik. Beraber olacaktık. Bu konuda da Devlet Bey’e sonsuz teşekkür ediyorum Allah razı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.