Parklar yenileniyor 

Parklar yenileniyor 

Keçiörenlilerin nitelikli zaman geçirmesi için park sayısını her geçen gün artıran Keçiören Belediyesi  aynı zamanda bazı parkları yenileyerek daha işlevsel hale getiriyor.

Parkların donanımlarını artıran ve eksiklerini gideren Keçiören Belediyesi ekipleri parklara 2018 yılı içerisinde 350 bank, 200 kamelya, 405 masa, 400 çöp kovası, 32 takım oyun, 19 takım fitness aleti yerleştirirken, 12 sahanın tel örgülerini tamamen yenileyip 35 tanesinin de tamirini gerçekleştirdi.

Belediye, 10 sahaya halı serimi, 25 tanesine de kauçuk serimini tamamladı. Tüm parkların temizlik, bakım, onarım işlemlerini rutin olarak gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,  Yayla Mahallesi 1510 Caddesi üzerinde yapımı devam eden 5963 m²’lik park ve ağaçlandırma alanının yanı sıra, “Kuşcağız ve Atapark Mahallelerimize hizmet verecek ve içerisinde yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları bulunan 12000 metrekarelik alan üzerinde park yapım çalışmamız devam ediyor ayrıca Kanuni Mahallesi 878. Sokak ve Ufuktepe Mahallemizde yapımı devam eden parklarla birlikte Keçiören’in nefes alacağı alanların sayısını artıyoruz.” diye konuştu. 

KAMERA SİSTEMİ İLE PARKLAR GÜVENLİ

Keçiören’de son 10 yılda hem hizmet hem de huzurun olduğuna dikkat çeken Başkan Ak "Başta çocuklarımız olmak üzere tüm Keçiörenli'lerin hem güvenle hem de yeşille iç içe zaman geçirecekleri alanların sayısını artıyoruz. Çevre ve peyzaj düzenlemeleri ile parklarımızı estetik ve görsel açıdan çok daha doyurucu hale getirirken Keçiören'i de güzelleştirmeye ve doğa ile insanı buluşturmaya devam ediyoruz. Rutin temizlik ve bakımlarını yapıyor, zabıta ve Emniyetimizle birlikte huzur operasyonları ve kamera sistemleri ile de parklarımızın daha güvenli olması noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parklarımızı genç, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önüne alarak inşa ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.