Polis eşlerinden duyarlı davranış

Polis eşlerinden duyarlı davranış

Emine Erdoğan ve ÇSGB Bakanı Sarıeroğlu’nun öncülüğünde, Polis Eşleri Derneği tarafından düzenlenen kermesle, gazi ve şehit çocuğu olan öğrencilere burs verilecek.

Gazi ve şehit çocuklarının eğitimi için düzenlenen kermesin açılışını Emine Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu gerçekleştirdi. Elde edilecek gelirin emniyet teşkilatı mensuplarının üniversitede okuyan çocuklarına burs olarak verileceği kermese vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

POLİS EŞLERİ DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ

66fcc9aa-9b9c-460b-9431-45fe5f78f59b.jpg

Polis Eşleri Derneği tarafından Altınpark'ta düzenlenen ve 81 ilin yöresel ürünlerinden oluşan "81 Şehir Ankara'da Buluşuyor Kermesi"ne Emine Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve eşi Gülhan Altınok ile polis eşleri katıldı. Emine Erdoğan, Sarıeroğlu ve beraberindekiler dua eşliğinde kurdeleyi keserek, kermesin açılışını gerçekleştirdi.

ELDE EDİLEN GELİR EĞİTİMDE KULLANILACAK

ahmet-sula-didem-ela-keskin.jpg

Satışa sunulan el emeği ürünler ve gıda malzemelerinin yoğun ilgi gördüğü kermese vatandaş yoğun ilgi gösterirken, kermesten elde edilecek gelir, emniyet mensupları ile gazi ve şehit polislerin üniversitelerde öğrenim gören çocuklarının eğitimleri için kullanılacak. Polis Eşleri Derneği adına gazetemize konuşan Didem Ela Keskin, “Polis Eşleri Derneği olarak 2017-2018 yılında 922 öğrencimize burs, 600 öğrencimize de eğitim yardımı veriyoruz. Bu kermesten elde edilen gelir çocuklarımızın eğitimi için kullanılacak” dedi.

TÜRKİYE’NİN BÜTÜN COĞRAFİ BÖLGELERİNDEN ÜRÜNLER İÇERİYOR

Keskin, yardımda bulundukları öğrencilerin emniyet teşkilatında görevli personellerin çocukları olduğuna dikkat çekerek, “81 ilin il emniyet müdürlerinin eşleri ve aynı zamanda şube başkanlarının desteği ile bu kermes organize edildi” dedi. Dernek adına gazetemize konuşan Ahmet Sula ise kermeste tüm illerin en ünlü ürünleri bulunduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı, “Kermeste tüm illerimizin yöresel lezzetleri, el emeği ürünleri ve daha birçok ürünleri yer almakta. Bir ilimizin neyi meşhursa hepsi bu fuar alanında toplandı. Çok büyük bir organizasyon düzenlendi. Dolayısıyla bu kermes Türkiye’nin bütün coğrafi bölgelerinden ürünler içeriyor” dedi.

ANKARALI HEMŞERİLERİMİZİN AYAĞINA TÜRKİYE’Yİ GETİRDİK

Halkın teveccühünü beklediklerini ifade eden Sula, “Başkent halkımızı kermesimize davet ediyoruz. 22 Nisan Pazar gününe kadar buradayız. Bütün gelir çocuklarımızın eğitimine gidecek. Bu kermes bugüne kadar ki en büyük organizasyonlar arasında, bu yüzden bir kıymeti var. İnsanlar tüm illeri gidip dolaşamayabilir ama buraya gelirse bütün illeri dolaşmış olur.  Vatandaşlarımız kendi memleketlerine özgü birçok tüketim ve gıda ürününü burada bulabilir. Ankaralı hemşerilerimizin ayağına Türkiye’yi getirdik” diye konuştu.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.