Polis eşlerinden kermes

Polis eşlerinden kermes

Polis Eşleri Derneği Ankara Şubesi tarafından düzenlenen Eğitime Katkı Kermesi Hamamönü’nde kapılarını ziyaretçilere açtı.

Polis Eşleri Derneği Ankara Şubesi tarafından düzenlenen Eğitime Katkı Kermesi açıldı. Altındağ Hamamönü’nde kapılarını açan kermesten elde edilen gelir şehit ve gaziler ile emniyet teşkilatı personel çocuklarının eğitimi için harcanacak. 15 Nisan Pazartesi günü kapılarını açan kermes, 20 Nisan Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.

ÖĞRENCİLERE BURS OLACAK

Polis Eşleri Derneği Ankara Şube Başkanı Fulya Yılmaz kermes açılışında yaptığı açıklamada, her yıl bu tip etkinliklerden elde edilen gelirlerle teşkilat mensuplarının çocuklarına eğitimlerinde yardımcı olabilmek için burs sağladıklarını belirtti. Yılmaz, emniyet mensuplarının en yakın mesai arkadaşlarının, hayat arkadaşları olan polis eşleri olduklarını belirterek, yoğun mesai yapan eşlerine ve ailelerine destek olmak için bu tip görevler üstlenmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

polis-esleri-dernegi-ankara-subesi,-egitime-katki-kermesi,-hamamonu,-altindag,.jpg

DERNEK; BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLIYOR

Dernek halen çalışan, emekli olan, görevleri esnasında şehit düşen, gazi veya malûl olan teşkilat mensuplarının eşleri arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı geliştirmeyi amaçlıyor. Teşkilat mensubu eş ve çocuklarının, emniyet ailesinin önemli birer ferdi olduklarını hissetmelerini sağlamak; çocukların ve gençlere eğitim desteği vermek, ihtiyaç duyulan alanlarda kamu yararı gözetilerek çeşitli yardım faaliyetlerinde bulunuyor.

Emrah Özcan / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.