Polisimiz demokrasiye sahip çıktı

Polisimiz demokrasiye sahip çıktı

Kızılcahamam Belediyesi tarafından, Türk polis teşkilatının 173. yılı için düzenlenen akşam yemeğinde konuşan Muhittin Güney, Türk polisinin 15 Temmuz'da demokrasiye sahip çıktığını söyledi.

Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yılı kutlamaları kapsamında Kızılcahamam Belediyesi tarafından Kızılcahamam İlçe Emniyet Teşkilatı ve ailelerine akşam yemeği verildi.

15 Temmuz Demokrasi Şehidi İbrahim Ateş Seyir Tepesi ve Sosyal Tesisi'nde Türk polis teşkilatının 173. Yılına özel düzenlenen akşam yemeğine Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız'ın yanı sıra şehit polis memuru Zekeriya Yurdakul'un ailesi, polis teşkilatı mensupları ve aileleri katıldı. Programda açılışında söz alan Muhittin Güney şunları kaydetti: 

"Emniyet teşkilatımız, 173 kuruluş yılına girerken, sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, dünyadaki saygın yerini almış olmanın da haklı gururunu taşımaktadır. Kahraman Türk polisi toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hâkimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir. Emniyet teşkilatımızın demokrasimize sahip çıkmak üzere vermiş olduğu cansiperane mücadele, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünü engelleyen en etkili unsurlardan biri olmuştur. Bu vesileyle vatan için canlarını feda etmiş olan bütün şehitlerimizi hürmetle, rahmetle, minnetle yâd ediyorum."
 
Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey tarafından Kaymakam Mehmet Yıldız'a, Muhittin Güney'e ve Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker'e günün anısına birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Uğur DUYAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.