Porsche dehşetinde hayatını kaybeden anne oğul defnedildi

Porsche dehşetinde hayatını kaybeden anne oğul defnedildi

Çevre Yolunda geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden anne Menekşe Ülkeroğlu ve oğlu Sedat Ülkeroğlu, son yolcuklarına gözyaşları içinde uğurlandı.

Çevre Yolunda geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden anne Menekşe Ülkeroğlu ve oğlu Sedat Ülkeroğlu, son yolculuklarına gözyaşları içinde uğurlandı. 

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, kendisine dakikalarca sarılan, kazadan sağ kurtulan baba Aziz Ülekroğlu’nu teselli etti.

Ankara Çevre Yolu’nda önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne Menekşe Ülkeroğlu ile oğlu Sedat Ülkeroğlu, Kahramankazan’da toprağa verildi.

*  İŞTE O KAZA

65036.jpgKayı Mahallesi Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazına, kazadan sağ kurtulan baba Aziz Ülkeroğlu ile büyük oğlu Engin Ülkeroğlu ile akrabaları ve vatandaşlar katıldı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de acılı aileyi yalnız bırakmadı. Ülkeroğlu ailesi burada taziyeleri kabul etti. 

Ertürk teselli etti  

Menekşe Ülkeroğlu’nun babası tabuta sarılarak ağladığı sırada, eşi Aziz Ülkeroğlu da tabuta sarılarak ağlamaya başladı. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk acili-babayi-baskan-erturk-teselli-etmeye-calisti-(5).jpgde, ayakta güçlükle duran Aziz Ülkeroğlu’na dakikalarca sarılarak teselli etti. 

Anne ve oğlu kılınan cenaze namazının ardından Kahramankazan Mezarlığı’na defnedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.