Pursaklar'da çöp konteynerleri kül oldu!

Pursaklar'da çöp konteynerleri kül oldu!

Pursaklar Belediyesi tarafından kentin belli noktalarına monte edilen bazı yeraltı çöp konteynerleri, vatandaşlarca içlerine dökülen soba külü gibi yanıcı maddelerden dolayı kullanılamaz hale geldi.

Pursaklar Belediyesi tarafından kentin belli noktalarına monte edilen yeraltı çöp konteynerleri, vatandaşlarca içlerine dökülen yanıcı maddeler nedeniyle kullanılmaz hale geldi.

10'A YAKIN ÇÖP KONTEYNERİ ZARAR GÖRDÜ

Ateş, sopa külü gibi yanıcı maddelerden dolayı büyük zarar gören yeraltı çöp konteynırları Tebessüm Şehri'ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edildi. Bu şekilde zarar gören 10'a yakın konteynerin olduğu açıklandı. Zarar gören yeraltı çöp konteynırları müdürlüğün tamir ve bakım noktasına  götürüldü.

ZARAR GÖRENLER İMHA EDİLECEK

Tamir edilebilecek yer altı çöp konteynerlerinin elden geçeceği, tamir edilmesi mümkün olmayan konteynerlerin ise imha edileceği kaydedildi. Konu hakkında Habervaktim'e konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, vatandaşları daha dikkatli olmaya çağırarak "Günden güne büyüyüp gelişen ilçemizin refahı için herkese büyük görev düşüyor. Halka kazandırılan bu yatırımları korumak için elimizden gelen çabayı hep birlikte göstermeliyiz. Çünkü bu şehir hepimizin. Vatandaşlarımızın bu konularda biraz daha özen göstermesini bekliyoruz" dedi.
 

cop.jpg

HİJYENİK KONTEYNERLAR...

Öten yandan Pursaklar'ın dört bir yanına monte edilen yeraltı çöp konteynerleri vatandaşlarca takdirle karşılanıyor. Hem sağlık açısından hem de görüntü açısından iyi bir hizmet olarak değerlendiren bu konteynerlerin daha fazla bölgeye yerleştirilmesi isteniyor.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.