Ruh sağlığı için pedal çevirdiler

Ruh sağlığı için pedal çevirdiler

İl Halk Sağlığı Müdürlüğünce gençlerin ruh sağlığının korunması ve güçlendirilmesi konusunda farkındalık oluşturmak için Eymir’de bisiklet turu etkinliği yapıldı.

Ankara İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı,Dünya Ruh Sağlığı Günü kapsamında Eymir Gölü çevresinde bir dizi etkinlik düzenledi.

Etkinlik alanına ruh sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla stant ve çadırlar kuruldu. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ve Gölbaşı Gençlik Merkezi'nin temin ettiği bisikletler katılımcıların kullanımına sunulmak üzere alana konumlandırıldı.

Etkinlik, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Ruh Sağlığı Birimi Şube Müdürü Derya Aksu Bayram'ın açılış konuşması ile başladı.


BİSİKLET TURU…


Etkinlik alanında birçok oyun oynandı, Mogan Gölü çevresinde bisiklet turu atıldı. Katılımcılara ruh sağlığı konularında bilgilendirme ve broşür dağıtımı yapıldı.

Programa Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Yunus Emre Bulut, Ruh Sağlığı Birimi Şube Müdürü Derya Aksu Bayram, Psikolog Funda Akçil, Psikolog Sevim Balcı, Çocuk Gelişimi Uzmanı Zehra Şen, Sosyolog Seher Yılmaz, Hemşire Nilgün Gülşen Çocuk Gelişimi Uzmanı Nazlı Baran, Sağlık Teknikeri Derya Katılmış ve Sürekli İşçi Remzi Ertok, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV), Gölbaşı Gençlik Merkezi, Ankara İli Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri çalışanları ve hastaları katıldı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.