Şampiyon judoculara olimpik  merkez

Şampiyon judoculara olimpik merkez

Etimesgut Belediyesi, ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarılara imza atan judo takımı için olimpik judo eğitim merkezi tahsis etti. Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi bünyesinde tamamlanan merkezde, geleceğin şampiyonları yetişecek.

Merkezde, yaz spor okulları başladı. 200 judocuya eğitim veren merkezde haftanın 3 günü antrenman yapılıyor. Öğrenciler hem judo öğreniyor, hem de tatillerini değerlendirme imkanı buluyorlar. Yaz spor okulunun yanı sıra 50 kişilik judo kadrosu da Yasin Doğan yönetiminde turnuvalara hazırlanıyor. Son olarak Avrupa ve Balkan Şampiyonalarından madalyalarla dönen judocular hedef büyüttü. Dünya ve Olimpiyat şampiyonluğuna göz diken judocular gece gündüz antrenman yapıyor.

YAŞAM MERKEZİ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yapımı tamamlanan ve yakında  hizmete açacakları Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi bünyesindeki judo eğitim merkezinin çalışmalara başladığını söyledi. Demirel, "Tesisimizde judo eğitim merkezimizin yanı sıra spor merkezi, kapalı yüzme havuzu, Etisem eğitim birimleri, kreş ve halk kütüphanemiz hizmet verecek" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.