Şampiyonlar Sakarya vizesini aldı 

Şampiyonlar Sakarya vizesini aldı 

Çağlar Spor Kulübü, Wushu Kung-fu Ankara İl Şampiyonası’nda elde ettiği 13 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 6 üçüncülük ile Sakarya’daki Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. 

Okul Sporları Wushu Kung-fu Ankara İl Şampiyonası geçtiğimiz günlerde Ankara İsmet Iraz kapalı spor salonunda gerçekleşti.  

Keçiören Subayevleri’ndeki Çağlar Spor Kulübü Wushu Kung-fu takımı 30 sporcu ile katılım sağladığı şampiyonada 13 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 6 üçüncülük alarak Ankara geneli en çok madalya alan kulüp olarak şampiyonayı tamamladı. Başkent’in önemli spor ekibi, 11-14 Nisan'da Sakarya'da düzenlenecek olan Okul Sporları Wushu Kung-fu Türkiye Şampiyonası’nda Ankara'mızı temsil etme hakkı kazandı. 

UMUT VADEDEN YILDIZ ADAYLARI 

Çağlar Spor Kulübü Başkanı ve Wushu Kung-fu Büyükler Teknik Kurul Üyesi Milli Takımlar Antrenörü Orhan Çağlar, alt yapıdan yetişen yıldız ve genç sporcuların yetenekli olduklarını ve bu şampiyonalarda hazırlanıp ileri senelerde Milli takım adına yarışarak Türk Bayrağı’nın göndere çekeceklerini belirtti. 

PROFESYONEL DÜŞÜNÜP PROFESYONELCE ÇALIŞIYORUZ

Kulüp Antrenörü ve Milli Sporcu Enes Çağlar ise “Sporcularımızdan memnunuz çalışmalarımız düzenli olarak haftanın 3 günü oluyor maç tarihlerine göre antrenman programları yapılıyor. Her sporcumuz ile yakından ilgilenip kilolarını ayarlıyorum. Psikolojik ve mental yönde onları şampiyonaya hazırlıyorum. Bu işin hem okulunu hem sporculuğunu yapmış biri olarak profesyonel düşünüp profesyonelce çalışıyoruz. Bu şekil çalıştığımızda başarı kaçınılmaz oluyor. Sporcularımıza Sakarya’daki Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyorum” dedi. 

fd-003.jpg

RAMAZAN SAYGILI/ HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.