Saraylı öğrenciler dünyayı yeşertecek

Saraylı öğrenciler dünyayı yeşertecek

Pursaklar Saray İlkokulu ve Saray Ortaokulu “Dünya Yeşeriyor, Hayaller Gerçekleşiyor” adlı uluslararası bir projede ortaklık elde etti.

Pursaklar  Saray İlkokulu Sınıf Öğretmeni Özlem Yıldız ile Pursaklar Saray Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Neslihan Bakal  “Dünya Yeşeriyor Hayaller Gerçekleşiyor “ eTwinning Plus  proje ortağı oldu. Öğrencilerinin hayallerini gerçekleştirmek üzere yola çıkan Özlem ve Neslihan öğretmen uluslararası bir platformda proje ortaklığı elde ederek okullarının isimlerini duyurdu. 

NİSAN AYI SABIRSIZLIKLA BEKLENİYOR

saray-ortaokulu.jpg

Türkiye dahil 8 ülkenin katılımcı olduğu “Dünya Yeşeriyor Hayaller Gerçekleşiyor “ eTwinning Plus  Projesi kapsamında öğrenciler hayallerini bir kağıda yazarak Nisan ayında dünyayı yeşertmek üzere birer fidan dikecek. Saray İlkokulu Müdürü Erkan Özbek,  Saray Ortaokulu Müdürü Özkan Gül ve velilerin büyük destek verdiği projede öğrenciler hayallerini gerçekleşeceği günü sabırsızlıkla bekliyor.

EĞİTİM HER YERDE…

Projede görev alan çevreci öğretmenler, “Okul sadece dört duvardan oluşan bir yapı değildir. Her an her yerde eğitim devam eder. Yeter ki hayal edelim. Bu projede öğrencilerimiz hem hayal güçlerini güçlendirecek hem de fidan dikerek çevreyi yeşillendirecekler. Dünya Yeşeriyor Hayaller Gerçekleşiyor adlı eTwinning projesine katkı sağlamak ve destek olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.