Selçuk Çetin kimdir? Kaç yaşındadır nerelidir?

Selçuk Çetin kimdir? Kaç yaşındadır nerelidir?

Türkiye'nin başkenti Ankara'nın Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin kimdir? Uzun zamandır bu ilçenin yönetimini elinde bulunduran Selçuk Çetin nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte Selçuk Çetin'in biyografisi

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin kimdir?

Selçuk Çetin, Ankara Altındağ İlçesi Yeşilöz Mahallesi’nde 1961 yılında dünyaya gelmiştir. İlk ve Orta okul eğitimlerini İstanbul’da tamamlamıştır. Lisans eğitimini 1985 yılında Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı.

Selçuk Çetin evli ve üç çocuk babasıdır.

Selçuk Çetin, çocukluk döneminin geçtiği Hasköy Dörtyol’da bulunan Solfasol İmam Hatip Lisesinde 9 yıl boyunca öğretmenlik yapmıştır. Ardından Altındağ Yıldırım Beyazıt Lisesinde 6,5 yıl öğretmenlik yapmıştır. Daha sonra Özel bir Eğitim kurumunun Kurucu Müdürlüğü ve Genel Müdürlüğü görevini üstlenmiştir.

selcuk-cetin-kac-yasinda.jpg

Öğretmenlik yaptığı süreçte AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak Teşkilat Birimi Başkan Yardımcılığı yaptı. Selçuk Çetin 28 Mart 2004 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde Pursaklar Belediye Başkanı seçildi. 2009 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde ikinci kez Belediye Başkanı seçildi. Başarılı yönetim şekli ile halkın takdirini kazanan Selçuk Çetin 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen seçimlerde üçüncü kez Pursaklar Belediye Başkanı seçilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.