Serhat Oğuz, makam kapısını halka açtı

Serhat Oğuz, makam kapısını halka açtı

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, vatandaşların kendisine daha hızlı ve kolay ulaşabilmesi, sekretaryada takılmaması için makamının kapılarını halka açtırdı. 

Geride bıraktığımız yerel seçimlerde Kahramankazan Belediye Başkanı seçilen Serhat Oğuz, ilçe halkının kendisine daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşması, sekretaryada takılmaması için makamının kapılarını halka açtırdı. Her gün yüzlerce kişi, belediye binasının 3. katına çıkıp sonuna kadar açık olan makam kapısından rahatça geçerek Başkan Oğuz ile görüşüp, sohbet ediyor ve Oğuz’a “hayırlı olsun” temennisinde bulunuyor. 

kahramankazan-belediye-baskani-serhat-oguz,-makam-kapilarini-acti,-002.jpg

TEK TEK İLGİLENİYOR

Halkla arasına mesafe koymamak için makam kapılarını açık bıraktıran Başkan Oğuz, misafirleriyle tek tek ilgilenmeyi ihmal etmiyor. Kahramankazan’da geçmişte öğretmenlik ve ilçe milli eğitim müdürlüğü gibi görevlerde bulunan Başkan Oğuz, kendisini ziyarete gelen öğrencilere ise ayrı bir önem veriyor. Halkla bütünleşmenin önemine değinen Başkan Oğuz, tek tek ilgilendiği vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri için notlar alıyor. Başkan Oğuz, sahada ve belediyenin Mavi Ay biriminde de halkla bir araya sıkça geliyor.  

kahramankazan-belediye-baskani-serhat-oguz,-makam-kapilarini-acti,,-001.jpg

 “TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAĞIZ”

Halkın fikirlerine her zaman önem vereceğinin altını çizen Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Vatandaşlarımızla gece gündüz demeden düğünde, cenazede her an her zaman beraber olacağız. İlçemizde belediyemiz tarafından yapılan her uygulamada onların fikrini aldığımız gibi, onlardan gelen istek, şikâyet ve önerilerle de sürekli olarak ilgileneceğiz. Kuracağımız ‘İstişare Meclisi’nde ilçemizin tüm renkleri olacak. Bu mecliste alacağımız kararlarla, Kahramanakazan’ımızı genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, çocuklarımızla, sivil toplum örgütlerimizle hep birlikte yöneteceğiz. Omuz omuza yürek yüreğe önümüzdeki dönemde ilçemizi daha yaşanabilir, daha modern ve Türkiye’ye örnek olacak bir ilçe haline getireceğiz” diyor.  

kahramankazan-belediye-baskani-serhat-oguz,-makam-kapilarini-acti,,,.jpg

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.