Serhat Oğuz'dan genç girişimcilere 4 milyon TL'lik hibe

Serhat Oğuz'dan genç girişimcilere 4 milyon TL'lik hibe

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz’un projeleri arasında yer alan “Genç Girişimciler Proje Destek Merkezi”ne KOSGEB’den destek geldi. KOSGEB, Genç Girişimciler Merkezi’ni 4 milyon TL’lik hibe desteği verecek.

AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Serhat Oğuz, KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’u makamında ziyaret etti. Oğuz, projeleri arasında yer alan “Kahramankazan Genç Girişimiciler Merkezi” projesini anlattı. Oğuz, proje kapsamında kurulacak merkezle Kahramankazan’daki genç girişimcilere destek vereceklerini kaydetti. KOSGEB Başkanı Uzkurt’ta projeyi olumlu buldu. Buna göre, KOSGEB, Genç Girişimciler Merkezi’ni 4 milyon TL’lik hibe desteği verecek. Serhat Oğuz’un başkan seçilmesi durumunda hayata geçecek olan Genç Girişimciler Merkezi ilçede ciddi anlamda istihdam da sağlayacak.

Kahramankazan’a hayırlı olsun

AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Adayı Serhat Oğuz, Genç Girişimciler Merkezi’nin önemli bir proje olduğunu belirterek, “İnşallah ilçemize 3 dönemdir büyük hizmetler yapan Lokman Ertürk başkanımızdan 1 Nisan’da hizmet bayrağını devraldıktan sonra projelerimizi hayata geçireceğiz. Ziyaretimizde, Genç Girişimciler Merkezi projemize 4 milyon TL hibe desteği almamız tüm Kahramankazan’a hayırlı uğurlu olsun. Bizleri en iyi şekilde karşılayan ve her zaman yanımızda olan Cevahir Uzkurt hocamıza tüm ilçe haklımız adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.