Ses sanatçısı Mesude Eser'den küçük çocuğa dayak

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde annesiyle markete giden Muhammed Üveys Kılıç (5), "Kadın mısın, yoksa erkek mi?" diye sorduğu yerel ses sanatçısı Mesude Eser (39) tarafından dövüldü. Mesude Eser kimdir, parçaları nelerdir?

Olay, önceki gün Karakoçan ilçesindeki markette meydana geldi. Alışveriş yapan annesiyle birlikte markete giden Muhammed Üveys Kılıç, burada, aldığı ürünlerin parasını ödemek için kasada bekleyen yerel sanatçı Mesude Eser'i gördü. Muhammed Üveys, pantolon giyen, kası saçlı Eser'e, iddiaya göre, "Kadın mısın, yoksa erkek mi?" diye sordu.

Bu soruya öfkelenen Eser, küçük çocuğu dövmeye başladı. Koşarak gelen Muhammed Üveys'in annesi, olaya müdahale edip oğlunu Eser'in elinden kurtararak uzaklaştı. Olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kılıç ailesi, olayın ardından Mesude Eser hakkında suç duyurusunda bulundu.

MESUDE ESER KİMDİR?

Peki küçük çocuğa darp olayı ile gündemde olan Mesude Eser kimdir, parçaları nelerdir?

Elazığ'ın, Karakoçan ilçesinin Beydere köyünde doğan Mesude Eser, Kürtçe albümleri olan mahalli bir ses sanatçısı. Müzik yaşamına ve müzik sevdasına küçük yaşlarda başladı. Bir süre Almanya'da kaldı ve Almanya'da ilk albümünü Zinar Sözdar ile beraber çıkardı. İlk albümün adı Welat Durem-Herde Depe'ydi. 

Son dönemlerde TRT'nin Kürtçe yayın yapan kanalında (TRT Kurdi) programlara da davet edilen Kürt ses sanatçısı Mesude Eser, küçük çocuğa yönelik bu hareketi ile büyük tepki topladı. 

tr-003.jpg

MESUDE ESER'DEN AÇIKLAMA

Bu arada, Mesude Eser'den olayla ilgili bir açıklama geldi. 

Eser açıklamasında "Son günlerde yaşadığım üzüntülerden dolayı bir anlık öfke ile hareket ettim, öncelikle çocuğumuzdan, ailesinden ve tüm kamuoyundan özür diliyorum, sadece yakasını kaldırdım ve yere bıraktım" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Benzer Videolar