Seyfi: Korsan servis araçları denetlenmiyor

Seyfi: Korsan servis araçları denetlenmiyor

Gazetemize konuşan Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Halil İbrahim Seyfi, ''Korsan servis araçları denetlenmiyor. Zabıta ile el ele bu işi çözebiliriz'' dedi.

Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Halil İbrahim Seyfi, gazetemize konuştu. 

Seyfi, ''Korsan servis araçları denetlenmiyor. Zabıta ile el ele bu işi çözebiliriz'' dedi.

Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Halil İbrahim Seyfi, Başkent’i yönetmeye talip adayların bu seçim sürecinde özellikle esnaf odaları ve kredi kooperatiflerinden oluşan STK’ların görüş ve önerilerine önem vermeleri çağrısında bulundu.

Ankara’da 114 oda ve 500’e yakın kredi kefalet kooperatifi bulunduğunu açıklayan Başkan Seyfi, “Ortak akıl olması için bizi dinlesinler” dedi. 

7 bin 329 servisçinin temsilcisi olduğunu belirten Başkan Seyfi, “Siz derdinizi bize anlatın biz de tabanımıza anlatalım” ifadelerini kullandı. 

BAŞKANDAN DUA

Vatanın birliği ve bütünlüğü için çalışan tüm siyasi partilere kapılarının açık olduğunu kaydeden Başkan Seyfi, bugünlerde ettiği bir duayı paylaşarak, “’Allah’ım öncelikle vatanımıza, dinimize, Ankara’mıza ve servisçilere kim hizmet edecekse o kişinin sevgisini kalbimize yerleştir’ diye sürekli dua ediyorum” dedi.  

ÖZHASEKİ İLE FOTOĞRAF ÇEKİNDİ HAKARETE UĞRADI 

Cumhur İttifakı’nın adayı Mehmet Özhaseki’nin şahsını çok sevdiğini, tecrübesine inandığını aktaran Başkan Seyfi, geçtiğimiz günlerde Özhaseki ile birlikte verdiği fotoğraftan dolayı sosyal medyada ağır hakaretlere maruz kaldığını anlattı. 

ODALARI DA DİNLEYİN

Seçim sürecinde mutlaka odaların görüşlerine kulak verilmesi gerektiğini belirten Başkan Seyfi, “Özhaseki başkanı şahsen sevdim, elit bir insan. Daha da başarılı olmasını istiyorum. Camiamızdan bir tane oyun bile sapmasını istemiyorum. Onun için STK başkanlarını mutlaka çağırsınlar. Sadece dernekle, muhtarlarla olmaz. Odaların da görüşleri dinlensin. Benim derdim bizle irtibata geçmemeleri, bize sahip çıkmamaları. Bize bir adım gelseler biz 100 adım koşarak gideriz. Bana ‘AK Parti k…’ diye hakaret etmişler, hiç umurumda değil yeter ki tecrübesine inandığımız Özhaseki kazansın. Tepkileri görünce gülümsüyorum ‘ben kimim peygamberi taşlamışlar’ diyorum” değerlendirmesinde bulundu.  

SERVİSÇİLERİN KALPLERİNİ KAZANIN

Acilen çözülmesi gereken konular hakkında bilgi veren Başkan Seyfi, “Diyoruz ki ‘şuralarda korsan taşımacılık yapanlar var’ ama müdahale edilmiyor. Ama Mansur Yavaş, mesaj atıyor ‘özel ekip kuracağım korsanın kökünü kazıyacağım’ diyor bizim sektördeki insanlar bayılıyor bu lafa. Ankara’da servisçi camiasında 250-300’e yakın oy var. Ben korkuyorum ki yüzde 250 bin oyun 200 bini Mansur Yavaş’a gitsin! Seçimlere bir buçuk ay kalmış, bu insanların kalplerini kazanalım. Servisçilerin bugün en büyük sıkıntısı korsan. Zabıta ile korsan uygulamasına çıkalım. Polisler gücü yettiğince çıkıyor. Zabıta da pek başarılı değiliz. Kurallar uygulansa korsan bitirilir” diye konuştu. 

“TAŞLAYALIM” DEDİLER ENGELLEDİK

Ankara’da geçtiğimiz aylarda Ankara Büyükşehir Belediyesince satılan 150 adet yeni C plaka satışının yanlış bir karar olduğunu bir kez daha yineleyen Başkan Seyfi, “Canı sağ olasıca Mustafa Başkan, Ankara’da servis plakası artırımıyla ilgili yanlış bir karar aldı. Ne oldu insanlar sokaklara döküldü. Çok uç noktada fikirleri olanlar vardı, arkadaşları biz sakinleştirdik. Örneğin ‘arabasını taşlayalım, yumurta atalım. Belediye binasını taşlayalım’ diyenler oldu. Ben de dedim ‘arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz? Tepkimizi demokratik bir şekilde gösterelim.’ Sonra kornalara basarak belediyenin önünden geçtik. Hoş mu oldu? Olmadı tabi ki” sözlerini aktardı.  

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.