Shakira Beşiktaş'ın başını yaktı

Shakira Beşiktaş'ın başını yaktı

Beşiktaş'ta sezon başından bu yana yaşanan zemin sorunu UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Sarpsborg maçında da kendisini gösterdi. 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş'in arasını açan, son dönemde sık sık futbolcular tarafından da dile getirilen Vodafone Park'taki zeminin bozukluğunun Shakira'nın verdiği konserde görülen tahribattan kaynaklandığı kulislerde konuşulmaya başlandı. Zemindeki tahribatın yoğunluğu ve tedavi sürecinin uzun olacak olmasını göz önünde bulunduran siyah-beyazlı yönetimin kısa vadede konser organizasyonları için Vodafone Park'ı kullandırmama kararı aldığı öğrenildi.

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Turgay Demir, "Vodafone Park'ın zemininde 100 bin kişi tepindi! Şenol Güneş zeminden şikayetçi oluyor, Fikret Orman rahatsız oluyor! Başkan neden rahatsız oluyorsun? Saha avantajını kaybediyorsun, futbolcular top süremiyor, topu kontrol edemiyor, 40 metreden top şişiriyor. 100 milyon euroluk takım kurmuşsun, Shakira konserine feda ediyorsun. Biz o stada röportaj yapmaya gidiyoruz, çimlerin bakıcısından ayakkabı ile girebilir miyiz diye izin istiyoruz, spor ayakkabın varsa izin veriyor. Zemin bu kadar hassasken, o zeminde 100 bin kişi tepindi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.