Sincan Selçuklu Mahallesi sakinleri aylardır asfalt bekliyorlar

Sincan Selçuklu Mahallesi sakinleri aylardır asfalt bekliyorlar

Daha önce gündeme getirdiğimiz Sincan Selçuklu Mahallesi altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan Bilen, Hakan ve Konser sokaklarıyla Güzelgah Caddesi’nde mağduriyet devam ediyor. Vatandaşlar, “Aylardır asfalt atılmasını bekliyoruz” diyor. 

Daha önce gündeme getirdiğimiz Sincan’ın Selçuklu Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları nedeniyle kazılan ara sokak ve caddelerin bozuk hali çevre sakinlerini mağdur etmeye devam ediyor. Görüştüğümüz çevre sakinleri ve esnaf durumun 6-7 aydır böyle olduğunu ve artık canlarına tak ettiğini söylüyor. Fotoğraf çektiğimiz anlarda çevredeki binaların balkonundan seslenen vatandaşlar, “Aylardır tozun içinde oturuyoruz. Sulamak yetmiyor. Evimizin camını açamıyoruz. Yeter artık” diye konuştu. Güzelgah Caddesi, Hakan Sokak ve Konser Sokak’ta oturan vatandaşlar Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Sincan Belediyesi’ni bir an önce asfaltlama çalışmalarını başlatmalarını istiyor. 

guzelgah-caddesi,-hakan-sokak,-konser-sokak,-selcuklu-mahallesi,,,,,.jpg

ÇOK ZOR OLMAMALI

Aylar önce altyapı çalışmaları için Konser Sokak, Bilen Sokak, Hakan Sokak, Güzelgah Caddesi’nin kazıldığını söyleyen vatandaşlar, o günden beri yolların bozuk olduğunu belediye ekiplerinin sadece sulamakla yetindiğini belirtti. Gazetemize konuşan çevre esnafı ve mahalleli şu ifadelere yer verdi:

“6-7 aydır bir asfalt atmak bu kadar zor olmamalı. Çalışma yapan yok ama yollar halen bu şekilde duruyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ya da Sincan Belediyesi fark etmez. Biz hizmet istiyoruz. Evimizde kapı açamıyoruz. Gece yol kenarına araba çekseniz diğer arabalar taş atıyor ve arabalar zarar görüyor” 

guzelgah-caddesi,-hakan-sokak,-konser-sokak,-selcuklu-mahallesi,,,.jpg

PATATES ÇUKURUNA DÖNDÜ, KALDIRIMLAR DA ZARAR GÖRDÜ

Mahalleli, “Sürekli tozmasın diye suluyorlar ama bu seferde yollar çukura döndü. Defalarca hem Büyükşehir hem de ilçe belediyesine durumu anlattık, söyledik. Ama bu kadar da bir iş geciktirilmez. Vatandaş hizmet bekliyor. Maalesef yetkililer bu konuda gerekli hassasiyeti göstermiyor. Bir türlü asfalt atılamıyor. Kaldırımlar çalışmalar sırasında zarar gördü parçalandı. Bunun yaşlısı, engellisi bebek arabalısı var fakat kimsenin umurunda değil. 

guzelgah-caddesi,-hakan-sokak,-konser-sokak,-selcuklu-mahallesi,,.jpg

Erkal Erdoğan//İLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.