Sincan Yeni Çimşit Mahallesi sakinleri bakım istiyor

Sincan Yeni Çimşit Mahallesi sakinleri bakım istiyor

Sincan Yeni Çimşit Mahallesi sakinleri kötü koku, sokak köpekleri ve mahallenin bakımsızlığından yakınarak Sincan Belediyesi’nden mahallelerine bakım istiyor. 

Sincan Yeni Çimşit Mahallesi sakinleri Sincan Belediyesi’nin ilçenin diğer mahallelerine göre kendilerine daha az hizmet verdiğini ifade ederek bu durumdan şikâyet ediyor. Mahalleli kötü koku, sokak köpekleri ve kirlilikten yakınırken, Tuna Üçer İlkokulu’na çıkan sokakların da asfaltının kötü olduğunu ve kaldırım bulunmadığını belirterek yetkililerden konuyla ilgilenmelerini istiyor. 

MAHALLEMİZE HİZMET AZ

Gazetemize konuşan Yeni Çimşit Mahallesi sakinleri Sincan’ın diğer mahallelerine göre daha az hizmet aldıklarını belirterek, “Maalesef mahallerimiz biraz arkalarda kaldığı için ihmal ediliyor sanırım. Sincan Belediyesi’nden yeterli ilgiyi göremiyoruz. Etrafta gelişigüzel şekilde hayvanlar gezdiği için sürekli bir kötü koku hâkim. Sıcak günlerde daha da artıyor. Arazilerde bırakılan çöpler, yıkılmış bazı evlerden de sürekli koku geliyor. Hayvanları bizler de çok seviyoruz ama sokak köpekleri de burada büyük sorun. Akşam otobüsten inip eve yürüyene korkuyoruz. Belediye yetkililerinden bu konuya eğilmelerini bekliyoruz” dedi. 

sincan-yeni-cimsit-mahallesi,,.jpg

ŞİKÂYET ETTİK

Yaşadıkları sıkıntı zabıta ekiplerini şikayet ettiklerini de ifade eden mahalleli, “Koku sorununu özellikle şikayet ettik. Geçen ay Kurban Bayramı’nda hiçbir denetim olmadı kesilen hayvanların atıkları sağa sola atıldı. Halen onlardan kalma koku ve sinek devam ediyor. Ayrıca parklarımıza da bakım istiyoruz. Parkların içerisinde bulunan trafoların üzeri yazı tahtasına dönmüş. Çoğunda küfür içeren yazılar var. Aileler çocuklar buradan geçiyor ve görüyor” diye konuştu. 

sincan-yeni-cimsit-mahallesi,,,.jpg

Erkal Erdoğan//İLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.