Sincan'da ailenin önemi anlatıldı

Sincan'da ailenin önemi anlatıldı

Sincan Belediyesi “Aile Haftası” kapsamında bir program düzenledi. Sincanlı kadınların yoğun ilgi gösterdiği programda aile kurumunun maneviyatı ve önemine vurgu yapıldı

Sincan Belediyesi “Aile Haftası” kapsamında bir program düzenledi.

Dünyadaki Cennetimiz: Aile” adlı programın konuğu ise Necmettin Nursaçan Hoca oldu. Sincanlı kadınların yoğun ilgi gösterdiği programda aile kurumunun maneviyatı ve önemine vurgu yapıldı.

Sincan Belediyesi Aile Haftası kapsamında Necmettin Nursaçan Hoca’yı ağırladı. “Dünyadaki Cennetimiz: Aile” adlı programda konuşan Necmettin Nursaçan Hoca Sincanlılara ailenin önemini anlattı. 

“SEVGİ, SAYGI VE SADAKAT”

Nursaçan Hoca aile kurumunun maneviyatı ve önemini yaşanmış hikayelerle anlattı, kendisini dinlemeye gelen Sincanlılara öğütler verdi. Nursaçan Hoca “Milletin temeli ailedir. Aile sağlamsa millet de sağlamdır. Ailenin temeli ise saygı, sevgi ve sadakattir” diye konuştu. 

“HER ŞEY ÖNCE AİLEDE BAŞLAR”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da programa katılarak Necmettin Nursaçan Hoca’yı dinledi. Başkan Ercan “Biz Belediye olarak üstümüze düşeni her zaman yapmaya hazırız. Ancak temel ailede başlıyor. Gençlerimizi topluma faydalı, manevi ve milli değerler çerçevesinde yetiştirmeliyiz.” sözleriyle ailenin önemine vurgu yaptı. 
Programa katılan Sincanlı Hanımlar, belediyenin aileye verdiği önem ve hizmetlerinden dolayı Başkan Ercan’a teşekkürlerini iletti. Program yapılan dualarla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.