Sincan'da ilahi gecesi

Sincan'da ilahi gecesi

Sincan’da düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında ünlü ilahi grubu Ensar Kardeşler, Sincanlılar için sahne aldı.

Sincan Belediyesi, Lale Meydanı’nda teravihten sonra düzenlediği Ramazan Ayı’na özel ilahiler, kasideler, Kuran-ı Kerim tilavetleri ile mübarek ayın coşkusunu artırmaya katkı sağlıyor. Sincanlıların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerin dün akşamki konuğu ise ünlü ilahi grubu Ensar Kardeşler’di. Söyledikleri ilahilerle Sincanlılara duygulu anlar yaşatan grup, ilahi aralarında ise sık sık Kudüs’e ve zulüm gören tüm Müslüman coğrafyalarına selam gönderdi.  

LALE MEYDANI’NDA RAMAZAN 

Sincan Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Ayı boyunca sürecek etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Lale Meydanı’nda okunan ilahiler, Kuran-ı Kerim tilavetleri ve dualar mübarek ayın daha içten hissedilmesine katkıda bulunuyor. Konser ve geleneksel oyunlarında oynandığı etkinlikle 7’den 70’e her yaştan vatandaşlar, çocuklar katılarak teravih namazından sonra hoş zaman geçiriyorlar. Etkinlikler ise 13 Haziran akşamına kadar sürecek. 

DUYGULU KONSER 

Ramazan etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz akşam Sincanlıların konuğu ise ünlü ilahi grubu Ensar Kardeşler’di. Dinleyicilere okudukları ilahilerle güzel ve duygulu anlar yaşatan grup ilahi aralarında sık sık Kudüs’e ve ezilen Müslüman coğrafyalarına selam gönderdi. Pek çok vatandaş ise duygularına hâkim olamayarak gözyaşı döktü. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konser vatandaşların büyük beğenisini topladı. 

S. Selçuk YILDIRIM/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.