Siteler esnafı Konya Fuarı’nda

Siteler esnafı Konya Fuarı’nda

ANKAMOB, Siteler’deki mobilyacıları, ‘2018 Konya Mobilya Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'na götürdü.

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası öncülüğünde yaklaşık 90 esnafın katılımıyla Konya'ya giden Siteler esnafı; bu tür organizasyonlardan memnun olduklarını, yeni teknoloji ve son mobilya trendlerini yerinde görme imkanı bulduklarını ve ülkenin ekonomik kalkınmasında katkıda bulunmak için her zaman gördüklerinin daha iyisini yapmaya çalıştıklarını söylediler. 

HERKES KATILABİLİR

Oda Başkanı Hüseyin Taklacı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ‘‘Nerede bir yenilik var biz oradayız. Ülkemizdeki tüm fuarlara esnaflarımızı götürmemizdeki gayemiz fuarlarda üyelerimizin, mobilya da dünyadaki en son trendleri takip etmesi, meslekle ilgili ürün ya da hizmetlerdeki teknolojik gelişmeleri görmesi, bilgi ve yenilikleri yerinde tespit edebilmesidir’’ dedi. 

Geziler için kişi sınırlaması olmadığını belirten Taklacı, ‘‘İsteyen her esnafımız odamıza başvurup tüm organizasyon ve etkinliklerimize katılabilir. Esnaf ve sanatkarlarımızdan, ustalarımızdan ricamız, değerli vakitlerini biraz olsun ayırıp etkinliklerimize katılmalarıdır’’ diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.