Siteler esnafından annelere destek

Siteler esnafından annelere destek

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, terör örgütlerinden ve onların siyasi uzantılarından korkusuzca hesap soran annelerin ve ailelerin yanında olduklarını dile getirdi.

Taklacı, Ankara Mobilyacılar Odası önünde Esnaflarla birlikte düzenlediği basın toplantısında, çocuklarının dağa kaçırılmasından dolayı, 3 Eylül'de Diyarbakır İl Başkanlığı binası önüne gelen ailelerin başlattığı onurlu eyleme destek verdiklerini açıkladı.

Diyarbakırlı annelerin evlat çığlıklarının gün geçtikçe büyüyüp tüm milletimizin vicdanına ulaştığını belirten Taklacı, "Biz Anadolu insanları tarih boyunca çocuklarına kına yakıp vatan savunması için davul zurna eşliğinde yollamayı şeref bildik. Kaçırılıp terörist ve vatan haini olması için beyinlerini yıkadığı çocukların ana babaları yüreklerindeki yangın ile yaşıyor. Onların bu yürek yangınını bizler de derinden hissediyoruz." dedi.

whatsapp-image-2018-08-31-at-15.49.59-(3).jpeg
 Diyarbakır'daki eylemi yalnız annelerin değil babaların da büyük bir inançla sürdürdüğünü dile getiren Taklacı, "Terör örgütlerinin karşısında duran ve onların siyasi uzantılarından korkusuzca hesap soran annelerin yanındayız. Bu korkusuz, şecaati annelerimizin evlatlarını geri alabilmek için verdikleri haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Hepimizin ortak yarası olan bu zulmün karşısında sivil direnişleri ile duran, barışın ve huzurun yanında olduklarını bütün dünyaya gösteren, büyük bir inançla hak, hukuk mücadelesi veren, nihayetinde evlatlarına kavuşabilmek için nöbet tutan kadınları ve cesur ailelerin canı gönülden destekçisiyiz." diye konuştu.
  

"Çocukların terörist yapılması için, bu devlete ve milletimize düşman yetiştirilmesi için dağa çıkarılması nasıl zelil, aşağılayıcı ise Diyarbakır'da çocuklarını bu bataklıktan kurtarmak isteyen anaların bu onurlu mücadelesine karşı sessiz kalmak da aynı derecede utanç vericidir. Siyaseti bir araç olarak kullanmaya barış, kardeşlik ve özgürlük adı altında çocuklarımızı terör örgütü PKK'ya kaçıranlara karşı mücadelesine devam eden annelerimizin yanındayız ve çocukların kıyımına sessiz kalmayacağız. Diyarbakır'dan yükselen annelerin feryadı, terör örgütü ve yandaşlarının planlarını Allah'ın izniyle bozacak. Çünkü terörün boyutu ne olursa olsun, hangi merciden destek alırsa alsın anne yüreğinin gösterdiği bu mert, cesur yüreklilik karşısında duramayacaktır. Sırtını PKK'ya ya da PYD'ye yaslayan, onlardan güç aldığını söyleyen sözde siyasi parti, anneliğin gücü karşısında kaybedecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.