Siteler'e metro müjdesi!

Siteler'e metro müjdesi!

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Siteler esnafı ile buluştu. Ziyarette esnafa metro müjdesi veren Balcı, “Çabalarımız sonucu havaalanı metrosu Altındağ’dan geçecek. Bir durağı da Siteler’de olacak” dedi.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Siteler esnafı ile buluştu. Ziyarette esnafa metro müjdesi veren Balcı, “Çabalarımız sonucu havaalanı metrosu Altındağ’dan geçecek. Bir durağı da Siteler’de olacak” dedi.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı Siteler esnafını ziyaret etti. Balcı’nın İlk durağı ANKOMOB oldu. Balcı siteler esnafının sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı. Siteleri eski günlerine kavuşturma sözü veren Balcı Siteler’in fiziki şartlarını iyileştireceklerini söyledi. Siteler'deki ulaşım sorunu ile ilgili projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Balcı, Havaalanı metrosunun sitelerden geçeceği müjdesini verdi. Balcı, “Çabalarımız sonucu havaalanı metrosu Altındağ’dan geçecek. Metro Hızlı Tren Garı’nın oradan kalkacak ve Sıhhiye, Hastaneler (Numune, İbn-i Sina), Demirlibahçe, Siteler olacak. Sitelerden de Solfasol’a, Kuyubaşı, Kuzey Ankara güzergahımız olacak” dedi.

SİTELER KONUSUNDA İDDİALIYIM

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı Siteler esnafını ziyaret etti. Balcı’nın ilk durağı Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarları Odası oldu. Balcı’yı siteler esnafı karşıladı. Balcı siteler esnafının sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı. Balcı, sitelere geldiği zaman kendisini evinde hissettiğini belirtti. “Sitelere geldiğim zaman kendimi evimde hissediyorum. Bunu içtenlikle söylüyorum” diyen Balcı, “Bulunduğumuz salonda en az 10 kez bir araya gelmişizdir. Sitelerin problemleri üzerinde çok çalışma yaptık ve bu konuda çok iddialıyım” dedi.

asim-balci,-siteler,-altindag,-metro,.jpg

BÜYÜKŞEHİR İLE BERABER ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

31 mart yerel seçimlerden sonra güzel işleri siteler esnafı ile birlikte başaracaklarını belirten Balcı, “Adaylığımız belli olalı tam 1 hafta oldu. Seçim çalışmalarımızı başlattık. İlk toplantılarımızdan birini de Siteler’de yapmaktan mutluluk duyuyorum. Mehmet Özhaseki başkanımızla da Siteler hakkında görüşmeler yaptık. Kendisinin de bu konuda ciddi projeleri var. Kayseri’de de mobilya sektörü ile ilgili önemli işler yapmış bir başkan. Ticaretin içinden gelen birisi olması bir avantajımız. Buradaki problemlerle ilgili kendisine bilgi verdik, o da anlayışla karşıladı. Açıklamış olduğu 111 projeden bir tanesi Sitelerle ilgili. Büyükşehir belediyemiz ile beraber burada büyük işler başaracağız” ifadelerini kullandı.

SİTELER’İ ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ

Balcı, “Siteler esnafının sürekli yanında olacağız. Sorunları ilk ağızdan dinleyeceğiz, bizde üstümüze düşen görevi yapacağız. Bunun sözünü veriyorum. Allah’ın izniyle Siteler’i eski günlerine kavuşturmak için canla başla çalışacağız. Siteler Anadolu’nun yiğit insanlarının alın teriyle iş yapan, bereketli kazançlara sahip olan insanların yeri” diye konuştu.

HAVAALANI METROSU SİTELERDEN GEÇECEK

Projelerinden de bahseden Balcı şu ifadeleri kaydetti, “Sitelerin yol, kaldırım, altyapı, aydınlatma, otopark gibi fiziki şartlarını iyileştirileceğiz. Bunu yaparken de neyi nereye yapacağımızı oturup birlikte kararlaştıracağız. Sorunları birer birer çözeceğiz.” En önemli problemlerden bir diğerinin ise ulaşım olduğunu söyleyen Balcı, “Çabalarımız sonucu havaalanı metrosu da Altındağ’dan geçecek. Metro Hızlı tren garının oradan kalkacak ve Sıhhıye, Hastaneler (Numune, İbn-i Sina), Demirlibahçe, Siteler olacak. Sitelerden de Solfasol’a, Kuyubaşı, Kuzey Ankara güzergahımız olacak. Dolayısıyla metro duraklarından bir tanesi de Siteler olacak” şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANI PROJEYİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Havaalanı metrosunun Siteler’e gelmesi ile birlikte insanların sitelere ulaşımının daha da kolaylaşacağını söyleyen Balcı, “Metro ile birlikte buralara daha fazla insanın gelmesi alışveriş yapması bölgeyi kalkındıracaktır. Cumhurbaşkanımız da talimat verdi. Projeler çiziliyor. Bu yıl içerisinde ihalesi yapılıp kazması vurulacak. Projeyi Cumhurbaşkanımız yakından takip ediyor. Bu bakımdan da 31 Mart’ta güçlü bir destekle çıkarsak ondan sonrasının kolay olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“YARINIMIZ BUGÜNDEN GÜZEL OLACAK”

Fuar merkezinin ise yapımını AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’nin yakından takip ettiğini söyleyen Balcı, “Özhaseki başkanımız projeyi yakından takip ediyor. Hızlı bir şekilde proje Ankara’ya kavuşturulmuş olacak. Burada yapılan mobilyalar orada sergilenecek. Kazancınıza kazanç katacak. Allah’ın izniyle yarınımız bugünden güzel olacak. Siz isteyeceğiniz biz yapacağız. Bunun içinde bizim arkamızda durmanız lazım” diyerek sözlerini noktaladı.

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.