Sonbahar serinliğinde park konseri

Sonbahar serinliğinde park konseri

Keçiören Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında yaz boyunca düzenlediği park konserlerini bu hafta da sürdürdü. Her Telden müzik grubunun sahne aldığı müzikal şölene vatandaşın ilgisi yoğundu.

Keçiören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü tarafından vatandaşların yaz boyunca keyifli vakit geçirmesi için Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nde düzenlenen park konseri her hafta olduğu gibi bu hafta da hız kesmeden devam etti. Her Telden müzik grubu şarkı ve türküleriyle sonbahar serinliğinde vatandaşlara coşkulu bir akşam yaşattı. 

“SOSYAL VE KÜLTÜREL ORGANİZASYONLAR DEVAM EDECEK”

Keçiörenlilerin gönlüne dokunacak sosyal ve kültürel etkinliklere imza atmayı sürdüreceklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Vatandaşlarımız yazın eve kapanmak yerine parklarda ve yeşil alanlarda vakit geçirmeyi tercih etti. Onların daha keyifli vakit geçirmeleri için biz de onlara müzikal şölen sunmaya başladık. Keçiören Belediyesi olarak sürdürdüğümüz tüm organizasyonlar vatandaşlarımızın gösterdiği teveccüh oranında bizde kanaat oluşturuyor. Yaz boyunca devam eden park konserlerimizden vatandaşlarımız ziyadesiyle memnun oldu. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, projelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.