SP'nin Ankara adayları görücüye çıkıyor

SP'nin Ankara adayları görücüye çıkıyor

Saadet Partisi, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla Ankara adaylarını bugün görücüye çıkarıyor.

Tüm seçim bölgelerinde kendi adaylarıyla seçime girecek olan Saadet Partisi, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla Ankara adaylarını bugün görücüye çıkarıyor.

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan program saat 19:00’da başlayacak.

Programda Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hem partisinin Ankara büyükşehir belediye başkan adayını hem de 25 ilçe belediye başkan adayını tanıtacak!

EROL: “1 NİSAN SABAHI SAADETLİ GÜNLERE UYANACAĞIZ”

Saadet Partisi’nin Ankara Aday Tanıtım Toplantısı’na ilişkin konuşan Ankara Seçim Karargah Başkanı Mehmet Emin Erol, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi Ankara’mızdan da büyükşehir ve 25 ilçemizde aday gösteren tek siyasi partiyiz. Bu anlamda Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Ankara’mızda da en iddialı adaylarla seçime giriyoruz. Ankara’nın en görkemli en elit salonlarından bir tanesinde programımızı icra edeceğiz. Seçimlere ne kadar iddialı olduğumuzu burada bütün halkımıza ilan edeceğiz. Bu program hem seçimlere ne kadar hazır olduğumuzu hem de ne kadar iddialı olduğumuzun en net ifadesidir. 1 Nisan sabahı Saadetli günlere uyanacağız inşallah.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.