Süleyman Soylu, Karapürkçek'te vatandaşlara seslendi

Süleyman Soylu, Karapürkçek'te vatandaşlara seslendi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘‘Karapürçeklilere, Cumhurbaşkanımızdan selam getirdim’’ diyerek, Erdoğan’ın 2002’den bu yana Karapürçeklilerden gelen oylar için müteşekkir olduğunu, ancak yerel seçimde daha yüksek oy beklediğini aktardı. 

thumbnail_img_4461.jpgİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Altındağ Karapürçek’te SKM açılışına katıldı.

Açılışta Bakan Soylu’nun yanı sıra, AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Açılışta konuşan Bakan Soylu, Karapürçek’ten övgüyle bahsederek şunları söyledi:

“Karapürçek her zaman demokrasinin hizmetkarlığı, sağduyunun ve memleketine hizmet eden insanların kalesi olmuştur. Allah sizden razı olsun. Sizlere bir selamım var. Sayın Cumhurbaşkanımızla dün beraberdim. Karapürçek’e gideceğiz dediğim zaman gözleri bir ışıldadı. Dedi ki; ‘Karapürçek’ten 2002’den bu yana aldığımız oylar için teşekkür ediyorum; ama Karapürçek’te sandıkları patlatmalarını ve alınan oylardan daha yüksek oy alma almalarını bekliyorum’ dedi.

DEMOKRASİ İLE HAD BİLDİRDİNİZ

“Niçin Karapürçek’teyiz biliyor musunuz? Bugün bakanız yarın değiliz Allah şahit biz bu ülkenin evladıyız. Her on yılda bir bize hadlerini bildirmeye çalışanlara karşı, bize adam olmaz diyenlere inat, bizim kulağımızı çekmeye çalışanlara, bizi beğenmeyenlere rağmen 50 gramlık oy pusulasıyla hadlerini bildirdiniz. Baskıyla değil, ayaklanarak değil; sandıkla demokrasiyle hadlerini bildirdiniz çatlasınlar da patlasınlar” 

ALIN BAŞINIZA ÇALIN

“Bugün bizim Türk mühendislerimiz insansız hava aracı üretiyor mu? Atak helikopteri üretiyor mu? Füze üretiyor mu? 1 buçuk yıl önce Zeytindalı Harekatı yaparken Amerika’dan bomba istedik de ‘Senato size veremiyor’ dediler.  Bizim Türk mühendislerimiz onu da üretti. Bombaları da mühimmatları da alın başınıza çalın.”

Osman Akdoğan / HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.