Tedavisi süren çocuklar Kızılcahamam'da etkinlikte buluştu

Tedavisi süren çocuklar Kızılcahamam'da etkinlikte buluştu

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tedavisi süren çocuklar için organize edilen “Mutlu Bir Gün” etkinliği Kızılcahamam’da gerçekleştirildi.

Ankara’da çeşitli Hastanelerde uzun süre boyunca kanser tedavisi görmüş ve halen görmekte olan çocuklar ve yakınları ile organ nakli olan ve nakil bekleyen çocuklarımız için düzenlenen "Mutlu Bir Gün" etkinliğinin 5.'si Kızılcahamam’da gerçekleştirildi. 
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kızılcahamam Patalya Oteli’nde organize edilen etkinliğe Başkent Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Ali Haberal, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar katıldı.
"Mutlu Bir Gün" etkinliğinde, tedavi ve nakil süreçleri biten ya da devam eden çocukların ve ailelerinin sponsorlar desteğinde Kızılcahamam’da ağırlandı.
Etkinlikte Belediye Başkanı Süleyman Acar “Mutlu Bir Gün” organizasyonunda çocukların ve ailelerinin yanında yer alarak yakından ilgilendi.
Sponsorlara Plaket takdimi yapılarak  Tedavi sürecinin stresinden uzaklaşan çocuklar ve yakınları Kızılcahamam’da  keyifli bir gün geçirdi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.