Tekvandoda bir üst kuşak heyecanı

Tekvandoda bir üst kuşak heyecanı

Keçiören’de Çağlar Spor Kulübünce düzenlenen Tekvando branşındaki kuşak sınavında 19 sporcu terfi aldı. Bir üst kuşağa terfi eden genç sporcular, büyük bir sevinç yaşadı. 

Keçiören Subayevleri’ndeki Çağlar Spor Kulübünce düzenlenen kuşak sınavında 19 sporcu kuşak terfisi aldı.

Bartın Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ferhat Güder ve Bartın Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ali Ozan Erkılıç ile Tekvando Milli Takımlar Antrenörü Orhan Çağlar gözetiminde gerçekleştirilen sınav sonucunda sporculardan 2’si siyah, 7'si sarı-yeşil,  6’sı yeşil-mavi,  2’si mavi-kırmızı, 2’si ise kırmızı siyah kuşağa terfi etti.

Kuşak sınavı sonrası sporculara yeni kuşakları ve diplomalarını Öğretim Görevlisi Ferhat Güder takdim etti. Terfi töreninde genç sporcuları aileleri yalnız bırakmadı.

Bir üst kuşağa geçen sporcular duygusal anlar yaşadı. Sporcular, kuşak sınavı öncesinde spor, kiremit kırma ve uzun metraj atlama gösterisi yaptı.

İSTEKLİ VE HIRSLILAR 

Terfi töreni ile ilgili gazetemize bilgi veren Çağlar Spor Kulübü Antrenörü Enes Çağlar “Sporcularımız istekli, velilerimiz istekli isteğin ve azmin olduğu bir yerde başarı kaçınılmazdır. Milli takımımıza sporcu vermeye devam edeceğiz alt yapıdan gelen sporcularımızdan memnunuz istekli ve hırslılar” dedi. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.