Tesisleşme, başarı getirdi

Tesisleşme, başarı getirdi

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in ilçeye kazandırdığı spor tesislerinde basketbol, masa tenisi, tenis, judo, karate, kick boks ve yüzme branşlarında şampiyon sporcular yetişiyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in ilçeye kazandırdığı spor tesislerinde basketbol, masa tenisi, tenis, judo, karate, kick boks ve yüzme branşlarında şampiyon sporcular yetişiyor.

Yenilenen Atatürk Stadyumu'nun Kapalı Spor Salonu'nda çalışan kickboks ve karate takımları, Türkiye şampiyonalarında Kickboks'ta 12, Karate'de 23 madalya kazandı.

Etimesgut Belediyesi Gelişim Spor Kulübü Kickboks Takımı, Türkiye Açık Kickboks Şampiyonası ve Kickboks Milli Takım seçmesinde 8 Türkiye şampiyonu, 2 Türkiye ikincisi, 2 de Türkiye üçüncüsü çıkardı. Katıldığı 12 branşta da madalya kazanan Etimesgut Belediyesi, Kickboks Dünya ve Avrupa Şampiyonası için en çok puan toplayan takım oldu. 

Antalya'da düzenlenen turnuvaya 81 ilden 2 bin sporcu katıldı. Organizasyonda sporcular, büyükler, yıldızlar, gençler ve minikler kategorilerinde mücadele etti.

KARATE'DE 15 MADALYA

Adana'da yapılan İller Arası Karate Şampiyonasında, Etimesgut Belediyesi Gelişim Spor Kulübü Karate Takımı 14 altın, 4 gümüş ve 5 bronz madalya ile 3 takım şampiyonluğu kupası kazandı. İstanbul’da yapılan Karate 34 liginde ise Etimesgut Belediyesi Gelişim Spor Kulübü sporcusu Nevin Damla Uçma +54 kg'da 3. oldu.

SPOR DA HER ŞEY DAHA DA GÜZEL OLACAK

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, dereceye giren sporcuları tebrik etti.

Belediye olarak her alanda olduğu gibi spor alanında da zirvede olmak için çalıştıklarını kaydeden Demirel "Bunu sadece sözde bırakmadık. İlçemizin dörtbir yanını spor tesisleriyle donattık. 5 yılda 9 adet çok amaçlı spor tesisinin yanı sıra aile yaşam merkezlerindeki kapalı spor salonlarını kazandırdık. Basketbol, masa tenisi, tenis, judo, karate, kick boks ve yüzme branşlarının yer aldığı Etimesgut Belediyesi Gelişim Spor Kulübümüzü kurarak geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye başladık. Futbolda hedeflediğimiz yerde olmasak da 2. lig'de play of ligine yükselme mücadelemizi sürdürüyoruz. İnşallah, spor alanında da Etimesgut'ta her şey daha da güzel olacak" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.