Tiyatroda oyuncu olma şansı

Tiyatroda oyuncu olma şansı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Tiyatroları, aynı zamanda tiyatro oyunlarında yer almak isteyen tiyatro severlerin deneyim kazanmaları için de bir fırsat sunarak kurslar açıyor.

Tiyatroya ilgi duyan, sahne önünde seyirci olmanın yanı sıra sahne tozu yutmak isteyen her yaştan Başkentlinin yoğun ilgi gösterdiği yeni sezon kurs kayıtları devam ediyor.  

KURSİYERLERE SERTİFİKA 

Kurslara katılımda uygulanacak yetenek sınavından başarıyla geçen 17 yaş ve üzeri yetişkinler kukla, karagöz ya da tiyatro kursuna kayıt olabiliyor. 6-15 yaş arası çocuklar için açılan Drama ile yetişkinler için açılan Tiyatro kurslarına yönelik kayıtlar sona ererken, Kukla, Karagöz ile yetişkinlere yönelik drama kurslarına kayıtlar ise devam ediyor.
        
Geleneksel Türk Tiyatrosu, oyunculuk, doğaçlama, diksiyon, pantomim, dans ve hareket, beden vücut koordinasyon derslerinin yer aldığı kurslarda, eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika da veriliyor. Kursa devam eden tiyatro severler ayrıca sergilenen oyunlarda rol alabiliyor.

Gençlik Parkı içerisindeki bulunan Başkent Tiyatroları'na 1 adet vesikalık fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile başvuru yapılırken, detaylı bilgi almak isteyenler, "0312 309 25 32" numaralı hattı arayarak da bilgi alabilir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.