Tüketime karşı takas ve 2. el pazarı

Tüketime karşı takas ve 2. el pazarı

Çiğdemim Derneği tarafından “Tüketime karşı paylaşımın kapısını aralıyoruz” sloganıyla açılan 2.El Takas - Paylaşım ve Satış pazarı yoğun ilgi görüyor.

Çiğdemim Derneği tarafından “Tüketime karşı paylaşımın kapısını aralıyoruz” sloganıyla gerçekleştirilen 2.El Takas - Paylaşım ve Satış pazarı yoğun ilgi görüyor.

Çiğdem Mahallesinde bulunan Atrium İş Merkezinde gerçekleşen etkinlikte birçok mahalle sakini kendisi için artık ihtiyaç olmayan, kullanmadığı giysi ve eşyaları yeniden kullanılmak üzere paylaştı, takas yaptı ya da sattı. 

48378611_1180704208748933_5659742872845418496_n.jpgDernek Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Fethi Aksoy tüketim çılgınlığının önüne geçmek ve tüketim toplumu olmamak adına bu tür paylaşımların çok önemli olduğunu vurguladı ve bu etkinliği yılda bir kez yapmak için yola çıktıklarını ancak yoğun istek üzerine bunu sık sık tekrarladıklarını söyledi.

Eşya paylaşımı ve takasın komşuluğu yeniden hatırlattığını da söyleyen Aksoy komşuların birbirleriyle yaptıkları paylaşım çok önemli olduğunu ifade etti.

Artık giymediği kıyafetleri, eski oyuncakları, okuduğu kitapları, kullanmadığı eşyaları, cd’leri, kendi el emekleriyle yaptıklarını değerlendirmeye çalışan komşular etkinliğe renk kattılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.